Închide meniul
Foto

„A murit pentru mine!” Anamaria Prodan, reacție uluitoare! S-a îmbrățișat cu un alt bărbat de față cu Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 19:29

„A murit pentru mine!” Anamaria Prodan, reacție uluitoare! S-a îmbrățișat cu un alt bărbat de față cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la un local de lux din Parcul Herăstrău. Aceștia nu s-au băgat în seamă și nici măcar nu s-au salutat. Impresara a declarat că soțul său e „mort pentru ea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf și-a dat întâlnire la restaurantul din Herăstrău cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, pentru a discuta despre planurile pentru sezonul următor. La masă alăturată s-a aflat Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurențiu Reghecampf

Reghe nu și-a băgat în seamă soția și nici nu a salutat-o. S-a ridicat de la masă și a plecat, după ce a terminat discuția cu Rotaru. După retragerea antrenorului, Anamaria Prodan s-a așezat la masă lângă Mihai Rotaru.

Spre deosebire de Reghecampf, Rotaru a fost bucuros să se întâlnească cu Anamaria Prodan. Omul de afaceri s-a ridicat de la masă și a luat-o în brațe pe soția antrenorului său.

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Reclamă

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a spus Anamaria Prodan, după întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf.

Prodan a venit la restaurantul din Herăstrău la volanul unui Ferrari, în timp ce Laurențiu Reghecampf a condus un Rolls Royce.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf şi-a dus amanta în unul dintre locurile preferate ale Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au avut o primă apariţie după ce iubita soţului Anamaria Prodan a născut. Aceştia au apărut, braţ la braţ, la un eveniment.

Reghecampf a mers alături de Corina Caciuc la „Gala Femeilor Remarcabile„, un eveniment elegant ce a fost organizat la Muzeul Național de Artă al României, scrie click.ro. Evenimentul, unul extrem de stilat, este mai degrabă unul familiar pentru Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a părut afectată de imaginile cu soţul ei şi iubita acestuia. Vedeta a transmis un mesaj motivaţional prin care transmite că nu este interesată de părerile din jur.

„Când nu îţi pasă cu adevărat de ceea ce lumea crede despre tine ajungi la un nivel de libertate periculos de grozav”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf crede că diferențele de atitudine si comportament au dus la divorțul de Anamaria Prodan. Antrenorul de la Universitatea Craiova susține că este timid și nu-i place să apară în public, în timp ce, despre Anamaria, spune că îi place prea mult să-și arate imaginea.

„Referitor la acest lucru, de la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea e genul de femeie de imagine, să iasă, să apară. Eu sunt total diferit, eu nu mă bag niciodată în seama cu cineva dacă nu îl cunosc. Niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De mutle ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu. Sunt timid Și am respect. Îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat.

Ceea ce spune Ana… este păcat. Amândoi, pe undeva, am cescut împreuna. Și ea, și eu. Ea a fost ajutată de faptul ca eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile astea pentru ca nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu, ar trebu să menținem acest lucru în memoria copilului nostru. Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, și eu sunt tată. Iar aceste lucruri nu fac decât să îi scadă din popularitate. Pentru că nu îți fac cinste”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unei emisiuni TV.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și