Închide meniul
Foto

Imaginile care o vor scoate din minţi pe Anamaria Prodan. Unde a putut să o ducă Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 8 iunie 2022, 9:58 / Actualizat: 8 iunie 2022, 16:03

Imaginile care o vor scoate din minţi pe Anamaria Prodan. Unde a putut să o ducă Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf, apariţie surprinzătoare alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț cu Anamaria Prodan / Colaj Instagram, AS.ro

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au avut o primă apariţie după ce iubita soţului Anamaria Prodan a născut. Aceştia au apărut, braţ la braţ, la un eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a mers alături de Corina Caciuc la „Gala Femeilor Remarcabile„, un eveniment elegant ce a fost organizat la Muzeul Național de Artă al României, scrie click.ro. Evenimentul, unul extrem de stilat, este mai degrabă unul familiar pentru Anamaria Prodan.

Unde a putut să o ducă Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

Anamaria Prodan este o prezenţă constantă la astfel de evenimente stilate, iar apariţiile soţiei lui Laurenţiu Reghecampf sunt mereu la înălţime. Aceasta a fost şi prima apariţie a lui Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc după ce au devenit părinţi.

Sursa: click.ro

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant pentru băieţii săi după ce iubita sa a născut

Laurenţiu Reghecampf a avut o primă reacţie după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este în culmea fericirii şi a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii. În scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghe a avut un mesaj pentru ceilalţi doi băieţi ai săi. I-a anunţat ce nume va avea bebeluşul care le va fi frate vitreg.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Reghe a postat şi o imagine în care ţine micuţul în braţe. Aceasta s-a viralizat imediat.

Cum a cunoscut-o Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Reclamă
Recomandări
  • Unde au apărut Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:08 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și