Închide meniul
Foto

A „trădat-o” pe Anamaria Prodan şi i-a transmis un mesaj uluitor unei tinere de 17 ani. „Te iubesc mult, soţia mea!”. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 17:21

A „trădat-o” pe Anamaria Prodan şi i-a transmis un mesaj uluitor unei tinere de 17 ani. „Te iubesc mult, soţia mea!”. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Anamaria Prodan nu îl mai impresariază pe Ianis Stoica

Colaj Instagra/Hepta

Ianis Stoica a ieşit din nou în evidenţă, de data aceasta în viaţa privată. Fiul lui Pompiliu Stoica se iubeşte cu Rebecca Geamănu, cea care este handbalistă la CSM Bucureşti şi componentă a lotului naţional de junioare. Cei doi tocmai au avut un schimb uluitor de mesaje pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, reacţie surprinzătoare de ziua lui: „Te iubesc mult, soţia mea!”

Rebecca a ales să îi facă o surpriză iubitului ei şi i-a făcut un cadou spectaculos. A făcut un colaj cu mai multe imagini făcute împreună cu Ianis Stoica şi l-a pus pe Instagram.

La mulți ani, bebelușul meu. Te iubesc enorm, minunea mea. Îți doresc numai bine. Ești fericirea mea. Ești totul pentru mine. Să ai parte de o zi minunată ca tine„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Jucătorul de la FCSB, care are o cotă de piaţă de 450.000 de euro, a reacţionat imediat. Vizibil emoţionat, puştiul a oferit un răspuns care a făcut mare vâlvă. „Te iubesc mult, soţia mea!„, i-a răspuns Ianis Stoica, anunţă fanatik.ro. Comentariul este unul ieşit din comun, din moment ce handbalista are 17 ani. Rămâne de văzut dacă relaţia dintre Ianis şi Rebecca a trecut la nivelul următor.

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a fost avertizat de Anamaria Prodan chiar înainte să semneze cu firma verilor lui Gigi Becali. Atacantul pentru care Arsenal ar fi oferit 7.5 milioane de euro riscă să fie chemat în instanţă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Pentru acești mari impresari, care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.

Eu, doar o să râd de acești măscărici care anunță tot felul de aberații și distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis este jucător înregistrat în Anglia, înseamnă că eu am o legătură acolo. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management este o firmă de aruncat și de care poți să-ți bați joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi”, a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan

Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate„, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Recomandări
  • Ianis Stoica este în scandal cu Anamaria Prodan
  • Tânărul atacant, mesaj special pentru iubita lui în ziua în care împlineşte 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și