Închide meniul
Foto

A „trădat-o” pe Anamaria Prodan şi i-a transmis un mesaj uluitor unei tinere de 17 ani. „Te iubesc mult, soţia mea!”. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 17:21

Anamaria Prodan şi Ianis Stoica

Anamaria Prodan nu îl mai impresariază pe Ianis Stoica

Colaj Instagra/Hepta

Ianis Stoica a ieşit din nou în evidenţă, de data aceasta în viaţa privată. Fiul lui Pompiliu Stoica se iubeşte cu Rebecca Geamănu, cea care este handbalistă la CSM Bucureşti şi componentă a lotului naţional de junioare. Cei doi tocmai au avut un schimb uluitor de mesaje pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, reacţie surprinzătoare de ziua lui: „Te iubesc mult, soţia mea!”

Rebecca a ales să îi facă o surpriză iubitului ei şi i-a făcut un cadou spectaculos. A făcut un colaj cu mai multe imagini făcute împreună cu Ianis Stoica şi l-a pus pe Instagram.

La mulți ani, bebelușul meu. Te iubesc enorm, minunea mea. Îți doresc numai bine. Ești fericirea mea. Ești totul pentru mine. Să ai parte de o zi minunată ca tine„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Reclamă

Jucătorul de la FCSB, care are o cotă de piaţă de 450.000 de euro, a reacţionat imediat. Vizibil emoţionat, puştiul a oferit un răspuns care a făcut mare vâlvă. „Te iubesc mult, soţia mea!„, i-a răspuns Ianis Stoica, anunţă fanatik.ro. Comentariul este unul ieşit din comun, din moment ce handbalista are 17 ani. Rămâne de văzut dacă relaţia dintre Ianis şi Rebecca a trecut la nivelul următor.

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a fost avertizat de Anamaria Prodan chiar înainte să semneze cu firma verilor lui Gigi Becali. Atacantul pentru care Arsenal ar fi oferit 7.5 milioane de euro riscă să fie chemat în instanţă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Pentru acești mari impresari, care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.

Eu, doar o să râd de acești măscărici care anunță tot felul de aberații și distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis este jucător înregistrat în Anglia, înseamnă că eu am o legătură acolo. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management este o firmă de aruncat și de care poți să-ți bați joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi”, a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Gigi Becali, prima reacție după ce Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan

Nu vreau să fiu implicat în povestea asta de nimeni. Habar am cu cine avea semnat contract acest băiat. Eu sunt impresar să mă intereseze treaba asta? Nu am vorbit de nimeni și nu mă interesează cu cine a reziliat. Dacă s-a dus și a semnat cu firma lui Giovanni și Victor care este problema?

Reclamă 4 / 0/3

Băiatul a semnat cu cine a vrut el. Vorbiți cu el sau cu tatăl lui. Eu nu am nicio treabă. Pe mine mă interesează doar ca Ianis Stoica să joace bine la FCSB, să dea goluri, să câștigăm trofee, iar apoi să plece peste câțiva ani pe bani mulți în străinătate„, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro
Liga 1 • 4 mart., 18:38
Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro! Ce declara patronul FCSB