Închide meniul
Foto

„A trecut peste multe încercări în viață „. Secrete mai puţin ştiute din trecutul Anamariei Prodan! Povestea averii familiei impresarei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 22:01

„A trecut peste multe încercări în viață „. Secrete mai puţin ştiute din trecutul Anamariei Prodan! Povestea averii familiei impresarei

Instagram

Anamaria Prodan trece prin clipe grele. Impresara a aflat că a fost înşelată de către Laurenţiu Reghecampf şi că antrenorul a băgat actele de divorţ. Are o nouă iubită care urmează să îi dăruiască o fetiţă peste aproximativ 6 luni. Acum, ies la iveală şi amănunte neştiute din trecutul Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secrete mai puţin ştiute din trecutul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este fiica interpretei de muzică populară, Ionela Prodan, dar puţină lume ştie cine este tată impresarei. Ceea ce nu prea se știe este că cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost, de asemenea, moștenită de la primul soț, celebrul avocat Traian Tănase.

Acum, sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, care este stabilită în Statele Unite, a vorbit despre tatăl ei și al Anamariei, şi despre povestea de viaţă a acestuia. ”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare.

Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Citește și:

Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan., conform sdvoyager.com.

Reclamă

Povestea tatălui Anamariei Prodan

Avocatul Traian Tănase s-a căsătorit cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. Acesta şi-a pierdut prima soţie, o altă interpretă de muzică populară, Marioara Tănase, care a murit la doar 30 de ani, într-un accident rutier. Traian Tănase s-a stins și el din viață în 1992, la 54 de ani și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima soție. Tot aici avea să fie depusă și Ionela Prodan. Mama Anamariei Prodan a mai fost și ea căsătorită o dată, cu inginerul Toni Antohi.

Citește și:
, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase. Cântăreața a mărturisit că după moartea primului soț, a fost nevoită să renunțe pentru un timp la carieră pentru a-și crește singură fetele.
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și