Închide meniul
Foto

Sora Anamariei Prodan este de o frumuseţe răpitoare. Cu ce se ocupă Anca, cea care o eclipsează pe sora ei mai mare şi mai celebră

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 16:20

Sora Anamariei Prodan este de o frumuseţe răpitoare. Cu ce se ocupă Anca, cea care o eclipsează pe sora ei mai mare şi mai celebră

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan e mai mereu în centrul atenţiei. Că vine vorba despre un transfer de jucători sau un scandal conjugal cu ea sau Laurenţiu Reghecampf în prim plan, impresara ţine mereu prima magină a siteurilor mondene şi nu numai. Puţină lume ştie însă detalii despre sora acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată şi cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan

Anamaria Prodan are o soră mai mică stabilită de ani buni peste Ocean, în Statele Unite ale Americii. Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Cele două surori sunt firi total diferite, dar se înțeleg foarte bine.

Dovadă stau şi imaginile postate pe reţelele de socializare. Anca s-a stabilit de aproape 20 de ani în America și o duce foarte bine pe toate planurile. Aceasta este căsătorită cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi au împreună o fetiță. Anca nu vrea să apară însă în lumina reflectoarelor ca sora sa, ci este agent imobiliar, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante.

Sora Anamariei Prodan stă în SUA

Deşi cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au o relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Reclamă
Recomandări

Cine este şi cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan

Stă la mii de kilometri distanţă de sora sa celebră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și