Închide meniul
Foto

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2023, 13:30

Reclamă
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea

Adelina Nica, la o şedinţă foto

Adelina Nica a renunţat la pretenţiile financiare din partea lui Mihai Costea, pentru creşterea fiului celor doi, Zian. Chiar dacă anunţă că totalul cheltuielilor lunare pentru Zian se ridică la 10.000 de lei, Adelina înţelege situaţia prin care trece „Nilă”, ajuns în ligile inferioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-am făcut și eu un iubit, iar despre fosta relație chiar dacă aș vrea să vorbesc, n-am ce, că nu e nimic interesant. Eu niciodată n-am avut contre cu el (nr. cu Mihai Costea), doar că uneori e greu ca unii oameni să înțeleagă o limbă, chiar fiind cea maternă. De venit să-l vadă pe Zian… nu știu, când poate.

Adelina Nica a renunţat la tot, după ce l-a dat afară din casă pe Mihai Costea

El nu stă aici, poate dacă stătea în București venea des. De sunat, sună. Cu întreținerea copilului e la fel. Na… noi trăim o viață destul de scumpă. Nu toată lumea poate să trăiască viața asta a noastră, dar nu i-a impus nimeni nimic. Cât îl lasă sufletul, cât crede că merită copilul lui, atât să-i dea.

Eu nu vreau nimic. El vede ce-i cumpăr copilului, cum se îmbracă, cum se încalță, ce mănâncă. El vede foarte clar, dar eu nu-i cer niciodată nimic. De exemplu, acum a început grădinița. 1.700 de lei e doar grădinița. Adică imaginează-ți că Zian e copil de 10.000 de lei pe lună. Minim. Dar na… copilul meu să fie sănătos, noi n-avem nevoie de nimic”, a spus Adelina Nica, citată de cancan.ro.

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige o sumă mult mai mică, la Dăeşti, în Liga 3.

Reclamă
Reclamă 4

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a spus Adelina, în trecut.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și