Închide meniul
Foto

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2023, 13:30

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea

Adelina Nica, la o şedinţă foto

Adelina Nica a renunţat la pretenţiile financiare din partea lui Mihai Costea, pentru creşterea fiului celor doi, Zian. Chiar dacă anunţă că totalul cheltuielilor lunare pentru Zian se ridică la 10.000 de lei, Adelina înţelege situaţia prin care trece „Nilă”, ajuns în ligile inferioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-am făcut și eu un iubit, iar despre fosta relație chiar dacă aș vrea să vorbesc, n-am ce, că nu e nimic interesant. Eu niciodată n-am avut contre cu el (nr. cu Mihai Costea), doar că uneori e greu ca unii oameni să înțeleagă o limbă, chiar fiind cea maternă. De venit să-l vadă pe Zian… nu știu, când poate.

Adelina Nica a renunţat la tot, după ce l-a dat afară din casă pe Mihai Costea

El nu stă aici, poate dacă stătea în București venea des. De sunat, sună. Cu întreținerea copilului e la fel. Na… noi trăim o viață destul de scumpă. Nu toată lumea poate să trăiască viața asta a noastră, dar nu i-a impus nimeni nimic. Cât îl lasă sufletul, cât crede că merită copilul lui, atât să-i dea.

Eu nu vreau nimic. El vede ce-i cumpăr copilului, cum se îmbracă, cum se încalță, ce mănâncă. El vede foarte clar, dar eu nu-i cer niciodată nimic. De exemplu, acum a început grădinița. 1.700 de lei e doar grădinița. Adică imaginează-ți că Zian e copil de 10.000 de lei pe lună. Minim. Dar na… copilul meu să fie sănătos, noi n-avem nevoie de nimic”, a spus Adelina Nica, citată de cancan.ro.

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige o sumă mult mai mică, la Dăeşti, în Liga 3.

Reclamă

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a spus Adelina, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și