Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care fosta şi actuala soţie a milionarului Dan Şucu sunt în scandal: „Mă deranjează. Minciuni mizerabile”

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2023, 13:04

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care fosta şi actuala soţie a milionarului Dan Şucu sunt în scandal: „Mă deranjează. Minciuni mizerabile”

Adevăratul motiv pentru care fosta şi actuala soţie a milionarului Dan Şucu sunt în scandal

Diana Şucu este soţia lui Dan Şucu / Colaj Instagram

S-a aflat care este adevăratul motivul pentru care fosta şi actuala soţie a milionarului Dan Şucu sunt în scandal. Patronul Rapidului a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia Şucu, înainte să ajungă la divorţ şi să îşi refacă viaţa cu Diana Şucu. Cele două femei sunt „la cuţite” şi au fost mai multe momente în care şi-au aruncat cuvinte grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au trecut aproape două decenii de când Dan Şucu s-a recăsătorit, conflictul dintre Diana şi Camelia Şucu nu s-a încheiat. Actuala parteneră a omului de afaceri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a dezvăluit că o afectează cuvintele dure pe care le primeşte.

Adevăratul motiv pentru care fosta şi actuala soţie a milionarului Dan Şucu sunt în scandal

Camelia Şucu a acuzat-o pe Diana Şucu că, din cauza ei, a ajuns la divorţ. Actuala soţie a lui Dan Şucu neagă cu vehemenţă şi asigură că, la mijloc, este vorba de o defăimare. Mai mult, a ţinut să afirme că adevăratul motiv pentru care primeşte astfel de acuzaţii este unul exclusiv de natură financiară.

Nu. Nu l-am despărțit eu. El era despărțit din momentul în care a decis să părăsească locuința închiriată în care locuiau, pe 3 ianuarie 2003. Eu l-am cunoscut, ne-am întâlnit, în iunie 2005.

(Te afectează ideea că se spun despre tine lucruri neadevărate?) Da, mă deranjează. Așa cum am mai spus și repet, acest scandal a fost inventat din motive pur economice. A venit pe lume primul copil, apoi a apărut și al doilea copil și aceste supărări au atins cote maxime. De aproape 20 de ani, în fiecare zi aceste două subiecte se tot rostogolesc și îmbracă diverse haine. Mă deranjează pentru că sunt minciuni mizerabile„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Reclamă

Dan Şucu a pierdut o „avere” în urma divorţului. Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită de patronul Rapidului. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. La începutul acestui an, Diana Şucu a anunţat că suma a fost chiar şi mai mare!

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii!„, preciza Diana.

Dan Şucu are două fete cu prima soţie, pe Cristina şi Ioana. Din al doilea mariaj are doi băieţi, pe Dan Matei şi pe Petru Andrei Cristian. Primul dintre ei este căpitan la echipa de juniori a Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Acţionarul majoritar al giuleştenilor are o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de euro.

Dan Şucu are prima pregătită, înainte de Rapid – FCSB

Dan Şucu are prima pregătită, înainte de derby-ul Rapid – FCSB. Giuleştenii vor încasa o sumă impresionantă, dacă vor reuşi să se impună în derby-ul care se va disputa duminică, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Nu mai puţin de 80.000 de euro le va acorda Dan Şucu jucătorilor săi, în cazul unei victorii cu FCSB. Patronul giuleştenilor i-a oferit o replică acidă şi lui Gigi Becali, înaintea partidei „de foc” din Liga 1.

Am citit declarația simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid și anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau și de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăștia. Este o declarație simpatică, mi-a citit-o soția, mi-a plăcut și am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aștept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

Referitor la prime, vreau să îi transmit amical domnului Becali că anul trecut, din patru meciuri, băieții mi-au luat de trei ori primele, de trei ori am învins FCSB-ul. Iar în playoff prima a fost mai importantă, pentru că este dublă.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții și o merită cu prisosință. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la acești băieți minunați. Asta sper să se întâmple și în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase și sunt convins că așa va fi și în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și