Închide meniul

Dan Şucu are prima pregătită, înainte de Rapid – FCSB! Cât vor încasa giuleştenii, dacă vor câştiga derby-ul

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 18:13

Reclamă
Dan Şucu are prima pregătită, înainte de Rapid – FCSB! Cât vor încasa giuleştenii, dacă vor câştiga derby-ul

Dan Şucu, dezvăluiri despre sistemul de premiere de la Rapid

Dan Şucu, în timpul unui meci al Rapidului/ Hepta

Dan Şucu are prima pregătită, înainte de Rapid – FCSB. Giuleştenii vor încasa o sumă impresionantă, dacă vor reuşi să se impună în derby-ul care se va disputa duminică, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puţin de 80.000 de euro le va acorda Dan Şucu jucătorilor săi, în cazul unei victorii cu FCSB. Patronul giuleştenilor i-a oferit o replică acidă şi lui Gigi Becali, înaintea partidei „de foc” din Liga 1.

Dan Şucu are prima pregătită, înainte de Rapid – FCSB

După ce Gigi Becali a declarat că Dan Şucu doar promite primele jucătorilor, pentru că nu va ajunge să le şi ofere, acţionarul majoritar al clubului din Giuleşti a venit cu o replică acidă.

Şucu a amintit de cele trei victorii, din patru meciuri, obţinute de Rapid în faţa FCSB-ului, în sezonul trecut, mărturisind că jucătorii săi au fost răsplătiţi pe măsură pentru acele meciuri.

„Am citit declarația simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid și anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau și de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăștia. Este o declarație simpatică, mi-a citit-o soția, mi-a plăcut și am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aștept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

Reclamă

Referitor la prime, vreau să îi transmit amical domnului Becali că anul trecut, din patru meciuri, băieții mi-au luat de trei ori primele, de trei ori am învins FCSB-ul. Iar în playoff prima a fost mai importantă, pentru că este dublă.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții și o merită cu prisosință. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la acești băieți minunați. Asta sper să se întâmple și în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase și sunt convins că așa va fi și în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu

Gigi Becali a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu. Patronul de la FCSB a declarat că rivalul de la Rapid este o persoană de calitate, însă la fotbal, diferența este una colosală. Latifundiarul din Pipera a declarat că îl va ”spulbera” pe acționarul majoritar al giuleștenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte atunci când a fost întrebat despre Dan Șucu. Patronul de la FCSB a declarat că acționarul de la Rapid nu are nicio șansă în fața sa, la fotbal.

Becali a dezvăluit că îl cunoaște bine pe Șucu, și deși susține că este un om „de mare calitate”, FCSB va fi mult peste Rapid în acest sezon.

„Păi, și cu Dan Sucu, eu îl cunosc bine, e un om de mare calitate, dar la fotbal nu are calitate, la fotbal îl bat eu, îl spulber. Unde a venit? Știi ce înseamnă șapte puncte? Imens! Înjumătățire de puncte, dar aici nu e vorba numai de șapte puncte, e vorba de șapte puncte plus diferența de valoare, care e cam de aici la Ploiești”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și