Închide meniul
Foto

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”: „Nu am fost înşelată!”

De Antena Sport
Publicat: 8 martie 2023, 17:16

S-a aflat care este adevărul despre relaţia dintre Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, şi Cristina Belciu, tânăra comparată cu Monica Bellucci. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de cinci luni, dar s-au despărţit anul trecut. Totuşi, au petrecut Revelionul împreună şi au apărut tot mai multe zvonuri că s-au împăcat.

Reclamă
Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Cristian Boureanu a fost cinci luni iubitul Cristinei Belciu / Colaj Instagram

Cristina Belciu a rupt tăcerea şi a oferit detalii despre viaţa ei amoroasă. Asigură că nu ar fi fost înşelată sau minţită de milionarul român care a trecut prin două divorţuri. Boureanu a fost căsătorit chiar cu Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Cristi Borcea.

Reclamă

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Eu am avut două relații până acum. Nu a fost niciodată vorba despre dezamăgiri, cred că lucrurile s-au rupt de fiecare dată când un aspect nu mai funcționa. Dar, niciodată dezamăgiri. Nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu înșelată, să fiu mințită. Am fost ferită de acestea„, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Reclamă

Fotomodelul care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ţinut să precizeze că nu este iubita lui Boureanu. A subliniat că are doar o relaţie de prietenie cu omul de afaceri care este cu 26 de ani mai în vârstă decât ea.

Asta e normalitatea. Doi oameni care au avut ceva de împărțit, nu au cum să nu păstreze o legătură„, a spus Cristina pentru sursa citată anterior.

Precizările vin după ce au apărut informaţii că Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-ar fi împăcat, dar doar după ce milionarul a acceptat să facă un compromis. Acesta ar fi trebuit să nu îi mai reproşeze Cristinei plecările dese în Italia, acolo unde aceasta are mai multe proiecte. Şi-ar fi dat acordul de a fi mai înţelegător şi a nu-i mai reproşa că este departe de el.

La începutul lunii februarie, Boureanu a fost surprins alături de Cristina Belciu. Milionarul a fost luat cu maşina de Cristina, de la un local de fiţe din Capitală. Potrivit cancan.ro, cei doi s-au amuzat copios şi şi-au petrecut noaptea împreună, la un complex rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului. În momentul în care au intrat în bloc, Belciu l-a luat în braţe pe Boureanu şi a dat de înţeles că s-au împăcat.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea