Închide meniul
Foto

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”: „Nu am fost înşelată!”

Antena Sport Publicat: 8 martie 2023, 17:16

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Cristian Boureanu a fost cinci luni iubitul Cristinei Belciu / Colaj Instagram

  • Cristina Belciu a rupt tăcerea
  • Ce spune despre relaţia cu Cristian Boureanu

S-a aflat care este adevărul despre relaţia dintre Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, şi Cristina Belciu, tânăra comparată cu Monica Bellucci. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de cinci luni, dar s-au despărţit anul trecut. Totuşi, au petrecut Revelionul împreună şi au apărut tot mai multe zvonuri că s-au împăcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu a rupt tăcerea şi a oferit detalii despre viaţa ei amoroasă. Asigură că nu ar fi fost înşelată sau minţită de milionarul român care a trecut prin două divorţuri. Boureanu a fost căsătorit chiar cu Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Cristi Borcea.

Adevărul despre relaţia dintre bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi „Bellucci de România”

Eu am avut două relații până acum. Nu a fost niciodată vorba despre dezamăgiri, cred că lucrurile s-au rupt de fiecare dată când un aspect nu mai funcționa. Dar, niciodată dezamăgiri. Nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu înșelată, să fiu mințită. Am fost ferită de acestea„, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Reclamă

Fotomodelul care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ţinut să precizeze că nu este iubita lui Boureanu. A subliniat că are doar o relaţie de prietenie cu omul de afaceri care este cu 26 de ani mai în vârstă decât ea.

Asta e normalitatea. Doi oameni care au avut ceva de împărțit, nu au cum să nu păstreze o legătură„, a spus Cristina pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Precizările vin după ce au apărut informaţii că Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-ar fi împăcat, dar doar după ce milionarul a acceptat să facă un compromis. Acesta ar fi trebuit să nu îi mai reproşeze Cristinei plecările dese în Italia, acolo unde aceasta are mai multe proiecte. Şi-ar fi dat acordul de a fi mai înţelegător şi a nu-i mai reproşa că este departe de el.

La începutul lunii februarie, Boureanu a fost surprins alături de Cristina Belciu. Milionarul a fost luat cu maşina de Cristina, de la un local de fiţe din Capitală. Potrivit cancan.ro, cei doi s-au amuzat copios şi şi-au petrecut noaptea împreună, la un complex rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului. În momentul în care au intrat în bloc, Belciu l-a luat în braţe pe Boureanu şi a dat de înţeles că s-au împăcat.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”