Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2023, 11:34 / Actualizat: 17 februarie 2023, 12:35

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, se iubeşte cu Cristina Belciu / Colaj Hepta/Instagram

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a făcut un nou compromis incredibil în amor. Cristian Boureanu s-a împăcat cu Cristina Belciu, cea a cărei frumuseţe este comparată cu a vedetei Monica Bellucci (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Milionarul român şi-a găsit fericirea în braţele fotomodelului de care se despărţise anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu a petrecut, în noaptea de Revelion, alături de femeia care este cu 26 de ani mai tânără decât el. După, au fost văzuţi tot mai des împreună şi au apărut confirmări că şi-au reluat relaţia. În 2022, povestea lor de iubire durase numai cinci luni.

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, un nou compromis incredibil în amor

Nu există șansă să reluăm relația„, spunea, în momentul despărţirii, Cristina Belciu. Totuşi, a decis să îi mai dea o şansă fostului soţ al Valentinei Pelinel. S-a întors în braţele omului de afaceri, cu care a făcut un pact.

Potrivit spynews.ro, Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au împăcat, dar doar după ce milionarul a acceptat să facă un compromis. Boureanu nu îi va mai reproşa iubitei plecările dese în Italia, acolo unde aceasta are mai multe proiecte. Acesta şi-a dat acordul de a fi mai înţelegător şi a nu-i mai reproşa că este departe de el. A fost condiţia esenţiala care i-ar fi cerută de Belciu.

Mai mult decât atât, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea i-a propus brunetei să se mute cu fiica lui, Ioana Boureanu. Cele două au o vârstă apropiată şi au pasiuni comune.

Reclamă

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Boureanu s-a umplut de tatuaje

Fiica lui Cristian Boureanu s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și a ajuns pe mâinile unui artist. Tânăra în vârstă de 21 de ani, care este fiica lui Cristian Boureanu, și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje!

Ioana Boureanu a postat câte o imagine, pe contul ei de Insta Story, din momentul în care își făcea fiecare tatuaj. Tânăra care este de o frumuseţe răpitoare a ţinut să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit.

Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10. Acestea nu au fost primele tatuaje pe care și le-a făcut fiica lui Cristian Boureanu. La 15 ani deja avea deja unul, pe antebrațul mâinii stângi. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi dus la furia milionarului în scandalul uriaș din plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și