Închide meniul
Foto

Adrian Ilie a sărutat-o în stradă pe fosta iubită a lui Vasile Turcu! „Cobra”, surprins în offside de paparazzi

Publicat: 25 aprilie 2023, 9:46 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 22:11

Reclamă
Adrian Ilie a sărutat-o în stradă pe fosta iubită a lui Vasile Turcu! Cobra”, surprins în offside de paparazzi

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a sărutat-o în stradă pe fosta iubită a lui Vasile Turcu, scrie cancan.ro. La ieşirea dintr-un restaurant, „Cobra” a fost surprins foarte apropiat de tânăra care i-ar fi fost amantă timp de trei ani lui Vasile Turcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile, publicate de site-ul tabloid, nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Adrian Ilie a sărutat-o în stradă pe fosta iubită a lui Vasile Turcu!

Despre Gabriela Grosu, tânăra surprinsă de paparazzi cu Adrian Ilie, presa a scris mult în 2017. Publicaţiile mondene notau că Gabriela Grosu s-ar fi iubit timp de trei ani cu fostul acţionar al lui Dinamo.

Presa scria şi despre un posibil incident între fiii lui Vasile Turcu şi Gabriela Grosu, după moartea afaceristului.

Vasile Turcu ar fi trecut bunuri în valoare de câteva milioane de euro pe numele ei, iar băieţii lui Turcu i-ar fi solicitat acesteia înapoierea bunurilor.

Reclamă

Marius și Adrian nu au lăsat lucrurile așa, au terorizat-o, i-au spus să înapoieze ceea ce a furat de la tatăl lor. Au căutat-o mult timp pentru a sta de vorbă față în față. La un momentan dat, fata a dispărut din peisaj și nimeni nu mai știe de ea. Nici nu știm exact ce și dacă familia Turcu a mai reușit să recupereze ceva”, declarau surse citate de playtech.ro.

Adrian Ilie a împlinit zilele trecute 49 de ani

Adrian Ilie a împlinit zilele trecute 49 de ani. Născut pe 20 aprilie 1974, fostul mare jucător al naţionalei României este într-o formă fizică foarte bună.

Presa a mai scris şi în trecut despre posibile aventuri ale lui Adrian Ilie, care este căsătorit.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Adrian Ilie a evoluat la Steaua, Galatasaray, Valencia sau Zurich. Pentru naţionala României a jucat de 55 de ori, marcând 13 goluri.

Unul dintre cele mai cunoscute goluri ale lui Adrian Ilie în tricoul naţionalei este cel împotriva Columbiei la Mondialul din 1998. Atunci România a învins Columbia cu 1-0, printr-un lob de efect al lui Adrian Ilie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și