Închide meniul

Adrian Ilie a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul: „Contează foarte mult să fie lângă echipă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 14:53

Reclamă
Adrian Ilie a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul: Contează foarte mult să fie lângă echipă!”

Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul! În prezent, FCSB ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute, la două lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie consideră că, pentru a câștiga titlul, jucătorii FCSB-ului au nevoie ca patronul Gigi Becali să revină lângă echipă și să fie prezent, pe stadion, la meciuri.

Adrian Ilie a dezvăluit ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul

Totodată, „Cobra” a dezvăluit faptul că își dorește foarte mult ca FCSB să redevină campioană și că ar face orice pentru ca formația roș-albastră să-și atingă obiectivul. În plus, acesta a spus că nu știe dacă ar fi dispus să revină la FCSB, în cazul unei oferte.

„(n.r. Dacă te-ar suna mâine Gigi Becali să te întorci la FCSB, ce ai face în condiţiile actuale?) Mi-ar plăcea enorm să ajut Steaua (n.r. FCSB) să ia titlul în acest sezon, dar nu ştiu dacă m-aş întoarce! Aş face orice să ia titlul! Cunosc oamenii de acolo, îi apreciez, mă înţeleg bine cu toţi.

(n.r. ce să facă FCSB să ia titlul) Trebuie să vină Gigi din nou la stadion, la meciuri! Contează foarte mult să fie patronul fizic lângă echipă. El a creat această echipă, a avut grijă de toţi, i-a plătit pe toţi, cu tot ce face, ce spune şi nu convine unora. Nu a plecat unul nemulţumit de la Steaua! Inclusiv de mine vorbesc. Când am plecat, mai aveam două sau trei rate şi mi le-a achitat pe loc!”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Adrian Ilie a mai spus că, în opinia sa, FCSB este continuatoarea echipei Steaua înființată în 1947.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani.

Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuţii în acest sens.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten şi cu cei de la CSA, şi cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuţie! Şi nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a mai spus Adrian Ilie, pentru sursa citată.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe Rapid. Meciul este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și