Închide meniul

Adrian Mititelu Jr este în extaz după promovarea lui FC U Craiova. Cu ce bolid de lux se afişează tânărul milionar!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 16:47

Adrian Mititelu Jr este în extaz după promovarea lui FC U Craiova. Cu ce bolid de lux se afişează tânărul milionar!

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr

Fiul lui Adrian Mititelu anunţă că se vor fi aduşi jucători de top. Oltenii ar fi deja în negocieri cu Iasmin Latovlevici, fundaşul stânga de la CFR Cluj. „Avem buget nelimitat”, a dezvăluit deja team managerul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mitelu Jr este în extaz după promovarea lui FC U Craiova

„Prinţişorul Craiovei” arată, cu fiecare ocazie, că nu are probleme cu banii după ce tatăl său a fost condamnat şi a ajuns după gratii. Adrian Mititelu Junior conduce un bolid de lux, care a costat o avere.

View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Tânărul şi-a cumpărat, la finalul anului trecut, un Mercedes GT63 AMG de 150.000 euro. Cu el îşi face apariţia în cluburile de fiţe din Bucureşti, dar şi de pe litoral.

Reclamă
Adrian Mititelu Jr
Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a comandat, într-un club de fiţe din Mamaia, cea mai scumpă şampanie

La începutul acestei luni, fiul lui Adrian Mititelu a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Mai mult, şampania i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, asta chiar dacă până la Liga Campionilor Craiova mai are un drum uriaş de parcurs. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

Reclamă 4 / 0/3

Observ ca de circa 24 de ore sunt blamat, ironizat si criticat pe toate ziarele, televiziunile si retelele de socializare din Romania deoarece impreuna cu prietenii de la masa unde am stat in localul din statiunea Mamaia, am sarbatorit ca toti romanii sarbatoarea Pastelui (NU PROMOVAREA ECHIPEI IN LIGA I).

Fac urmatoarele precizari:

In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.

Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
SE NUMESTE MARKETING ! ESTE UN CONCEPT !

Cui ii place se duce, cui nu ii place nu se duce.

Tot ceea ce se incearca este discreditarea mea si implicit discreditarea echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA care este la un pas de promovarea in Liga I, echipa ce a renascut din propria cenusa.

Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem!

Reclamă

Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr., potrivit Playsport.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr se bucură de promovarea lui FC U Craiova 1948
  • Fiul lui Adrian Mititelu face senzaţie pe reţelele sociale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și