Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, „acasă” la fosta soţie! Ce relaţie are Consuelo cu actuala parteneră a „Briliantului”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 11:58

Reclamă
Adrian Mutu, „acasă” la fosta soţie! Ce relaţie are Consuelo cu actuala parteneră a „Briliantului”

Adrian Mutu, "acasă" la fosta soţie! Ce relaţie are Consuelo cu actuala parteneră a "Briliantului"

Adrian Mutu şi Sandra/ Instagram

Adrian Mutu a mers „acasă” la fosta soţie, Consuelo. Antrenorul român nu a putut rata ziua fiicei sale cele mari, Adriana, care urmează să împlinească 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a fost însoţit de actuala lui soţie, Sandra, cât şi de Thiago, fiul pe care îl are alături de aceasta, dar şi de Mario, băiatul său cel mare. „Briliantul” s-a fotografiat cu toţi membrii familiei sale (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Adrian Mutu, „acasă” la fosta soţie

Adrian Mutu a mers în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fiicele sale, din căsnicia cu Consuelo. „Briliantul” a plecat pentru a sărbători la majoratul fiicei sale cele mari, Adriana.

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu, Maya, are 15 ani. „Briliantul” a dezvăluit că Sandra, actuala sa soţie, are o relaţie excelentă cu cele două.

„Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…

Reclamă
Reclamă 4

Ele (Sandra și Consulea, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

De asemenea, din căsnicia cu prima soţie, Alexandra Dinu, Adrian Mutu mai are un fiu, care are 22 de ani. „Briliantul” a dezvăluit că Mario este foarte apropiat de familie.

„Da (are o relație frumoasă cu toți copiii, n. red.). Mario nu mai e rebel, e ok. Face 22 de ani și el. Începe încet, încet, să se așeze”, a mai spus Adrian Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu a fost căsătorit pentru prima dată cu Alexandra Dinu, divorţând în 2003. Ulterior, din 2005 şi până în 2013, „Briliantul” a fost căsătorit cu Consuelor Matos Gomez, iar din 2017, Mutu este căsătorit cu Sandra.

Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică

Kitty Cepraga era una dintre cele mai mediatizate femei din România în anii 2000. Ea a dispărut ulterior din viaţa publică. Kitty Cepraga s-a întors în România, după ce a locuit timp de 20 de ani în Italia. Ea e actriță, scenaristă, regizoare, dar și producătoare de filme.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, declara Kitty Cepraga despre divorţul de James Goodwin, cu care a fost căsătorită timp de 15 ani.

Relaţia cu Adrian Mutu a fost scurtă, dar intensă. Cei doi au fost împreună timp de numai două luni. Se întâmpla în 2004, în timp ce Adrian Mutu evolua la Chelsea.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și