Închide meniul
Foto

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească, după ce l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a lăsat-o fără bani: „Va avea un foarte mare succes!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2022, 8:55

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească, după ce l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a lăsat-o fără bani: „Va avea un foarte mare succes!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram Anamaria Prodan

S-a aflat care este afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească. După ce și-a lansat parfum de lux și a anunțat că intră și în afaceri imobiliare, vedeta de 49 de ani e pregătită să dea o nouă lovitură. Își va lansa prima sa colecție de NFT-uri (non-fungible token).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a anunțat că își va lansa noua afacere astăzi, în cadrul unui eveniment grandios organizat în Dubai. NFT-urile sunt inspirate chiar din modul în care arată.

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească. Își lansează NFT-uri

Anamaria Prodan este convinsă că succesul este garantat, mai ales că e prima femeie de afaceri din România care își lansează colecția proprie de NFT-uri.

Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Agentul de jucători și-a îndreptat toată atenția spre afaceri pentru a uita de problemele din familie. Anamaria este, de mai bine de un an, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. L-a acuzat pe antrenorul lui Neftchi Baku că ar fi lăsat-o fără bani.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf

În luna martie, Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală soțului ei pentru că, din conturile comune, ar fi fost virate sume uriașe în cel al amantei antrenorului Universității Craiova, Corina Caciuc.

Anamaria a apelat atunci și la ajutorul polițiștilor din Dubai și Statele Unite. Asigura că are dovezi pentru a demonstra că Reghechampf ar fi plecat cu bunurile cele mai de preț, care s-ar fi aflat în mai multe containere. Unele dintre acestea ar fi ajuns la Deva, orașul natal al Corinei Caciuc.

Din momentul ăsta s-a terminat. Din momentul ăsta legea își va spune cuvântul. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile… în America și în România. A furat containerele, toată munca noastră de cinci ani. Sunt furate, scoase din vamă și ascunse. Sunt bunurile noastre comune.

Îmi spune lumea că jumătate sunt duse pe la Deva, pe la studiourile Sahia, pe la fermă, sunt ascunse. Îți dai seama cum a ajuns băiatul ăsta?„, a declarat Anamaria Prodan pentru antenastars.ro.

La finalul anului trecut, agentul de jucători avea o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro, în topul făcut de jurnaliștii de la Capital.

Recomandări
  • Anamaria Prodan este în divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Agentul de jucători își lansează NFT-uri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și