Închide meniul
Foto

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească, după ce l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a lăsat-o fără bani: „Va avea un foarte mare succes!”

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2022, 8:55

Reclamă
Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească, după ce l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a lăsat-o fără bani: „Va avea un foarte mare succes!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram Anamaria Prodan

S-a aflat care este afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească. După ce și-a lansat parfum de lux și a anunțat că intră și în afaceri imobiliare, vedeta de 49 de ani e pregătită să dea o nouă lovitură. Își va lansa prima sa colecție de NFT-uri (non-fungible token).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a anunțat că își va lansa noua afacere astăzi, în cadrul unui eveniment grandios organizat în Dubai. NFT-urile sunt inspirate chiar din modul în care arată.

Afacerea cu care Anamaria Prodan vrea să se îmbogățească. Își lansează NFT-uri

Anamaria Prodan este convinsă că succesul este garantat, mai ales că e prima femeie de afaceri din România care își lansează colecția proprie de NFT-uri.

Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Agentul de jucători și-a îndreptat toată atenția spre afaceri pentru a uita de problemele din familie. Anamaria este, de mai bine de un an, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. L-a acuzat pe antrenorul lui Neftchi Baku că ar fi lăsat-o fără bani.

Reclamă

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf

În luna martie, Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală soțului ei pentru că, din conturile comune, ar fi fost virate sume uriașe în cel al amantei antrenorului Universității Craiova, Corina Caciuc.

Anamaria a apelat atunci și la ajutorul polițiștilor din Dubai și Statele Unite. Asigura că are dovezi pentru a demonstra că Reghechampf ar fi plecat cu bunurile cele mai de preț, care s-ar fi aflat în mai multe containere. Unele dintre acestea ar fi ajuns la Deva, orașul natal al Corinei Caciuc.

Din momentul ăsta s-a terminat. Din momentul ăsta legea își va spune cuvântul. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile… în America și în România. A furat containerele, toată munca noastră de cinci ani. Sunt furate, scoase din vamă și ascunse. Sunt bunurile noastre comune.

Îmi spune lumea că jumătate sunt duse pe la Deva, pe la studiourile Sahia, pe la fermă, sunt ascunse. Îți dai seama cum a ajuns băiatul ăsta?„, a declarat Anamaria Prodan pentru antenastars.ro.

La finalul anului trecut, agentul de jucători avea o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro, în topul făcut de jurnaliștii de la Capital.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și