Închide meniul
Foto

Afacerea de un milion de euro cu care Cristina, fiica lui Dan Şucu, a dat lovitura! Pentru o jumătate de oră plăteşti 50 de lei

Publicat: 26 februarie 2024, 12:52

Reclamă
Afacerea de un milion de euro cu care Cristina, fiica lui Dan Şucu, a dat lovitura! Pentru o jumătate de oră plăteşti 50 de lei

Afacerea de un milion de euro cu care Cristina, fiica lui Dan Şucu, a dat lovitura

Cristina Şucu şi Dan Şucu / Colaj Facebook

Au apărut detalii despre afacerea de un milion de euro cu care Cristina Şucu, fiica lui Dan Şucu, a dat lovitura în România! Tânăra în vârstă de 32 de ani îi calcă pe urme tatălui ei şi are un succes uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica din prima căsnicie a patronului de la Rapid a investit într-un business din domeniul divertismentului. Antreprenoarea tocmai şi-a dezvoltat afacerea iniţiată în urmă cu 10 ani, în Bucureşti. Îi are alături pe soţul ei, Vlad Alexandru Ciocârlan (38 de ani) şi pe fratele acestuia, Mihnea Mustăţea (24 de ani).

Afacerea de un milion de euro cu care Cristina, fiica lui Dan Şucu, a dat lovitura

Cumnatul Cristinei Şucu a oferit detalii despre business-ul care a avut un succes imediat şi în Iaşi. Investiţia s-a ridicat la un milion de euro. Cei care vor să se distreze trebuie să achite între 50 şi 150 de lei, în funcţie de perioada pe care o aleg.

Este afacerea fratelui meu și a soției lui, au întemeiat acest lanț de afaceri acum 10 ani. Avem mai multe afaceri de divertisment în București, dar în Iași este singura. Este un loc de divertisment, cu mai multe camere, cu diferite jocuri, cu lasere, cu pătrate luminoase, cu diverse culori: albastru, roșu, mov, verde. Sunt jocuri interactive, care sunt foarte interactive și te motivează să câștigi. Toate categoriile de vârstă pot participa la aceste atracții.

Am investit în această afacere mult, peste un milion de euro, dar a meritat. Clienții sunt mulțumiți, ieșenii vin să se distreze. Deși e deschis de puțin timp, noi suntem mulțumiți de profitul pe care-l avem în urma interacțiunilor cu clienții. Noi oferim și premii celor care obțin punctaj mare, precum un ursuleț, o piesă vestimentară, depinde. Jumătate de oră costă 50 de lei pentru o persoană, o oră – 90 de lei, și două ore – 150 de lei de persoană„, a declarat Mihnea Mustățea, în luna decembrie, pentru bzi.ro.

Reclamă

Managerul locaţiei susţine că investiţia a fost făcută din fonduri proprii şi din câştigurile obţinute, în ultimul deceniu, din afacerile din Bucureşti.

Dan Şucu, tatăl Cristinei Şucu, este unul dintre cei mai bogaţi români. Acţionarul majoritar al Rapidului are o avere estimată de Forbes la 120 de milioane de euro. În Iaşi tocmai a avut loc un scandal uriaş provocat de doi dintre fotbaliştii giuleşteni. Albu şi Borza cu petrecut într-un club de fiţe după înfrângerea suferită în faţa lui Poli Iaşi, scor 1-3.

Ce avere are fosta soţie a lui Dan Şucu

În vârstă de 58 de ani, Camelia Şucu are o experienţă de trei decenii în antreprenoriat şi un succes uriaş în afaceri. Ea a fost studentă la Medicină. Atunci l-a cunoscut pe actualul patron al Rapidului, cu care a fost căstorit timp de 18 ani. Au împreună două fete cu el, pe Cristina şi pe Ioana. Divorţul a avut loc cu scandal, în 2004, iar în urma partajului Camelia a primit zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Din ultimele informaţii, averea Cameliei Şucu este una de senzaţie. Se ridică la aproximativ 55 de milioane de euro. O mare parte din această sumă ar fi primit-o, la divorţ. Fosta soţie a lui Dan Şucu asigură că nu există o „reţetă a succesului”.

Nu știu dacă există neapărat o rețetă, așa cum suntem obișnuiți să avem la preparatele culinare. Nu există neapărat o rețetă a succesului, dar pe mine m-a ajutat foarte mult să nu consider lumea afacerilor o lume a bărbaților, pentru că nici măcar domnii nu consideră că lumea aceasta este prioritară a dânșilor, ci din contra parteneriatele sunt cele care pot fi cheia succesului„, a spus Camelia Şucu, în acest an, într-un interviu pentru playtech.ro.

Milionara care are mai multe afaceri de succes a anunţat ce rol are sportul în viaţa ei.

Cu siguranță îmi fac timp, eu știu sigur că nu poți să mergi mai departe decât dacă ești și relaxat și liniștit și sănătos în primul rând. Și atunci îmi fac timp pentru mine și îmi place mult să ies în afara Bucureștiului. Apoi sportul pe mine mă relaxează, mersul prin pădure îmi este foarte bun prieten, cititul și nu în ultimul rând să mă joc și să îmi ascult nepoții„, a mai spus Camelia Şucu.

Trei nepoţi are Camelia Şucu. Ea a recunoscut că le face toate poftele celor care au vârste cuprinse între 6 şi 8 ani.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și