Închide meniul
Foto

Afacerea secretă pe care unica fiică a lui Gică Popescu a pus-o la cale cu Ianis Hagi. Maria este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 decembrie 2023, 15:47

Reclamă
Afacerea secretă pe care unica fiică a lui Gică Popescu a pus-o la cale cu Ianis Hagi. Maria este de o frumuseţe uimitoare

Maria Popescu şi Ianis Hagi / Colaj Instagram

Afacerea secretă pe care unica fiică a lui Gică Popescu o are împreună cu Ianis Hagi, vărul său. Maria Popescu şi fiul lui Gică Hagi şi-au deschis o firmă de comerţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Popescu şi Ianis Hagi au împreună o firmă de comerţ online. Conform celor de la profit.ro, cei doi veri au înfiinţat o firmă al carei obiect de activitate este „Comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet″.

Afacerea secretă pe care unica fiică a lui Gică Popescu a pus-o la cale cu Ianis Hagi

Maria Popescu, care este de o frumuseţe uimitoare, are calitatea de unic administrator al firmei. Maria are studii de bussines la una dintre cele mai prestigioase Universităţi din Barcelona. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI GICĂ POPESCU)

Decizia radicală luată de Gică Popescu! Dezvăluirile făcute fiica sa, Maria, care este de o frumuseţe răpitoare

Decizia radicală luată de Gică Popescu a reprezentat o lecţie de viaţă pentru cei doi copii ai săi, Nicolas şi Maria. Fostul mare jucător al naţionalei României le-a creat un buget lunar celor doi.

Maria a ales o celebră facultate din Barcelona, dar a trebuit să trăiască în Spania cu 1.000 de euro pe lună. Atunci când rămânea fără bani, îl suna pe fratele Nicolas pentru a-i cere ajutorul.

Reclamă

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a spus Maria Popescu, pentru Antena 1.

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Şi-a continuat studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt lucruri normale, sunt copii privilegiaţi. Au crescut într-un anumit mediu, cu anumiţi oameni în jur. Au avut nişte lucruri pe care nu le au toţi copiii şi trebuie să vadă cum e şi viaţa normală”, a spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și