Închide meniul
Foto

Agresorul lui Laurette a fost condamnat! Prietena de suflet al lui Ion Ţiriac trebuie să primească şi o sumă mare de bani drept despăgubiri!

Publicat: 11 mai 2023, 17:11

Reclamă
Agresorul lui Laurette a fost condamnat! Prietena de suflet al lui Ion Ţiriac trebuie să primească şi o sumă mare de bani drept despăgubiri!

Agresorul lui Laurette a fost condamnat

Laurette / Instagram

Agresorul lui Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Decizia dată de Judecătoria Sectorului 3 din București poate fi atacată în termen de 10 zile de agresor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă condamnarea la închisoare, agresorul lui Laurette trebuie să îi plătească vedetei 3.000 de euro daune morale pentru violenţă şi 10.000 de euro daune morale pentru lipsire de libertate, informează fanatik.ro.

Agresorul lui Laurette a fost condamnat!

În temeiul art. 205 alin.(1), din C. Pen. cu aplicarea art. 396 alin. (2) C. pr.pen., condamnă pe inculpatul … la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal -fapta din data de 09.03.2021.

În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, f, h şi n, a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. c din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată ATINDEHOU-NISTOR NIGNON-LAURETTE-INNOCENCIA la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale”, se arată în soluția instanței judecătorești.

Potrivit deciziei instanţei, agresorul lui Laurette nu se va putea apropia la mai mult de 150 de metri de vedetă timp de 5 ani.

Reclamă

În luna martie 2021 Laurette ar fi fost bătută într-un hotel din centrul Capitalei de bărbatul respectiv.

Ce i s-a întâmplat frumoasei Laurette când a fost la o biserică românească din Paris

Laurette Atindehou a povestit că românii din Paris o recunosc pe stradă și că mulți o opresc pentru poze sau pentru a sta de vorbă cu ea. Asta s-a întâmplat chiar și într-o duminică, la o biserică românească.

Vedeta de 39 de ani s-a despărțit de fotbalistul Magaye Gueye. Laurette Atindehou s-a mutat temporar la Paris, împreună cu fiica sa, și se gândește serios să rămâne definitiv acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă așteptam să fie atât de mulți români stabiliți în Franța. Am înțeles însă că nu sunt deloc puțini atunci când am fost salutată pe stradă. Dar, mai ales, după ce am fost duminica, la bisericuța românească de acolo.

Oamenii m-au salutat cu căldură, ba chiar am făcut fotografii împreună și am stat mult timp de vorbă despre una sau alta! E puțin diferit să fii vedetă în Franța, față de România, asta puteți fi siguri!”, a spus Laurette Atindehou, citată de playtech.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și