Închide meniul

Ce i s-a întâmplat frumoasei Laurette când a fost la o biserică românească din Paris

Antena Sport Publicat: 29 martie 2023, 9:59

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta de 39 de ani s-a despărțit de fotbalistul Magaye Gueye. Laurette Atindehou s-a mutat temporar la Paris, împreună cu fiica sa, și se gândește serios să rămâne definitiv acolo.

Ce i s-a întâmplat frumoasei Laurette când a fost la o biserică românească din Paris

”Nu mă așteptam să fie atât de mulți români stabiliți în Franța. Am înțeles însă că nu sunt deloc puțini atunci când am fost salutată pe stradă. Dar, mai ales, după ce am fost duminica, la bisericuța românească de acolo.

Reclamă

Oamenii m-au salutat cu căldură, ba chiar am făcut fotografii împreună și am stat mult timp de vorbă despre una sau alta! E puțin diferit să fii vedetă în Franța, față de România, asta puteți fi siguri!”, a spus Laurette Atindehou, citată de playtech.ro.

Laurette Atindehou a trecut recent printr-o dramă amoroasă. Superba mulatră urma să se căsătorească cu Magaye Gueye, fostul jucător de la Dinamo București. În cele din urmă, cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Reclamă

Ce face frumoasa Laurette în Franţa

Laurette, poreclită „prietena de suflet” a lui Ion Țiriac, a trecut repede peste separare, iar acum se bucură de viața din Franța. Vedeta a explicat că se simte minunat la Paris, alături de micuța Serena.

„Momentan, locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.

Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”, a spus frumoasa Laurette, citată de ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Laurette a vorbit şi despre eşecurile din viaţa amoroasă şi spune că nu are ghinion.

„Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea.

Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora„, a mai spus Laurette.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare!
Diverse • 13 mart., 9:14
FOTO
Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac a rupt tăcerea, după ce agresorul ei a ajuns la închisoare! Prima reacţie: „E încarcerat”
Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tănără
Diverse • 25 feb., 9:08
FOTO
Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără. Dezvăluirea a venit abia acum
Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac
Diverse • 21 feb., 20:05
FOTO
„Eu îi spun Ţiri!” Laurette Atindehou a rupt tăcerea şi a dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac: „Se mai uita altfel la mine?”
Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român
Diverse • 31 ian., 18:26
FOTO
Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român: „Poate mă încadrez să îmi dea 300 de lei pe lună!”
"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente
Diverse • 12 nov., 17:22
FOTO
„Îmi era dor să te revăd!” „Prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare: „Te iubesc şi te ador”