Închide meniul
Foto

„Ai decăzut în ultimul hal!” Anamaria Prodan, noi amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf: „E atât de jenant”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 ianuarie 2022, 17:18

„Ai decăzut în ultimul hal!” Anamaria Prodan, noi amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf: „E atât de jenant”

Anamaria Prodan a fost implicată într.un accident rutier

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta scoate la iveală noi amănunte despre antrenor şi îi prevede un viitor plin de probleme acestuia. Mai mult, agentul FIFA a dezvăluit şi că Reghe va rămâne, în curând, şomer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu mai suportă situaţia creată de scandalul divorţului şi dă de pământ pur şi simplu cu bărbatul cu care este căsătorită de aproximativ 15 ani. „De tine a rămas doar numele. Trăim din amintiri. Reghecampf, dacă nu îl chema Reghecampf, îl dădea afară de mult. Dai salarii de 3 milioane pe lună şi vezi că te duci în cap şi nu mai prinzi nici play-off-ul, te duci învârtindu-te. A mai învăţat de la mine în timp. Are cel mai mic contract din Liga 1. Nu îl lăsam să vină pe 15.000 în România. El a realizat că nu poate şi se simte bine în lumea asta. Nu mai ai ce să mănânci. Dacă mă înfoi, când facem partajul, e groasă”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Ce poreclă are Reghe

Dar asta nu e tot. Vedeta a spus şi ce poreclă ar avea Reghe. „Când se uitau prostituatele la Reghecampf îl vedeau ca pe o puşculiţă. Aşa era poreclit în Bucureşti, puşculiţa de aur. Du-te la Amsterdam şi să te biciuiască una acolo. Să decazi în aşa hal, să vină patronii de restaurnat şi de hotel să-ţi spună că ai luat calul invers. Când intră acum într-un restaurant toată lumea îşi dă coate, îţi dai seama cât e de jenant”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

Prima înfăţişare la tribunal va avea loc pe data de 5 februarie. După ce se va pronunţa divorţul, Reghe are de gând să se căsătorească cu iubita sa, Corina Caciuc. Aceasta este deja însărcinată şi urmează să îi dăruiască un băiat la finalul lunii mai.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și