Închide meniul
Foto

„Ai fost materialistă?”. Cea mai cunoscută amantă din România a oferit cel mai sincer răspuns: „Nu o să cred niciodată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2023, 17:19

„Ai fost materialistă?”. Cea mai cunoscută amantă din România a oferit cel mai sincer răspuns: „Nu o să cred niciodată!”

Vica Blochina

Vica Blochina are o avere uriaşă / Instagram

Întrebată dacă a fost materialistă, cea mai cunoscută amantă din România a oferit cel mai sincer răspuns. Vica Blochina, femeia care a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, nu s-a ferit şi a avut o reacţie categorică în cadrul unui podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a spus, de mai multe ori, că i-au plăcut mereu oamenii cu bani. „Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot”, spunea în trecut vedeta în vârstă de 47 de ani. Fosta balerină a recunoscut că mereu a fost materialistă.

„Ai fost materialistă?”. Cea mai cunoscută amantă din România a oferit cel mai sincer răspuns

Vica a ţinut să afirme că nu va crede nicio persoană care spune că nu „iubeşte” banii. Mesajul ei a fost unul vehement.

(Moderator: Materalistă ai fost?) Da, întotdeauna! Să îmi spună mie cineva aici, la tine la emisiune, că nu îi place banul. Să îmi spună mie cineva, în viaţa asta, care stă şi spune că nu îi plac banii! Nu o să cred niciodată. Că ne ascundem, că avem toţi foarte multe emisiuni on-line, suntem foarte cunoscuţi ca vloggeri, dar cum am ajuns aici nu povesteşte nimeni„, a declarat Vica Blochina la podcastul Tare de Tot.

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Piţurcă în momentul în care avea 20 de ani şi dansa la clubul Melody. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul român pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor. A avut câştig de cauză şi a primit o pensie alimentară de 9.000 de euro. Între timp, aceasta s-ar fi diminuat la 1500 de euro.

Reclamă

Edan, fiul Vicăi, s-a mutat cu Victor Piţurcă. A fost o lovitură uriaşă primită de fosta balerină, care a recunoscut că trece prin clipe grele.

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă

Vica a ajuns să deţină o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

În 2021 au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema să aibă probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere spectaculoasă.

Reclamă 4 / 0/3

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă.

Cum şi-a ales iubiţii Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a vorbit despre bărbaţii cu care s-a iubit în trecut. A recunoscut că a fost într-o relaţie cu doi miniştri şi că o lungă perioadă de timp l-a înşelat pe Victor Piţurcă.

Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri (n.r. despre relațiile din trecut), dar nu pot să spun numele.

Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot.

Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva?„, a spus Vica Blochina la „Fiţă cu Adiţă”.

Reclamă
Recomandări
  • Cea mai cunoscută amantă din România a oferit cel mai sincer răspuns
  • Ce a putut spune Vica Blochina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și