Închide meniul
Foto

Cum şi-a ales iubiţii cea mai cunoscută amantă din România. Singurul criteriu peste care nu a trecut: „Niciodată. Nu pot!”

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2023, 15:16

Reclamă
Cum şi-a ales iubiţii cea mai cunoscută amantă din România. Singurul criteriu peste care nu a trecut: „Niciodată. Nu pot!”

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă / Instagram

Se ştie cum şi-a ales iubiţii cea mai cunoscută amantă din România. Vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, Vica Blochina, a oferit detalii despre trecutul ei controversat. Fosta balerină nu s-a ferit şi a vorbit care a fost singurul criteriu peste care nu a putut niciodată să treacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica a dezvăluit că a fost mereu atrasă numai de bărbaţii care aveau sume importante în conturi. Încă de când avea 18 ani a primit un cadou care costa o „avere”. Un milionar care se îndrăgostise de ea i-a oferit un Rolls-Royce.

Cum şi-a ales iubiţii Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

După, Vica Blochina s-a îndrăgostit de fostul selecţioner al României. A fost o lungă perioadă împreună cu el, chiar dacă Piţurcă era căsătorit. Are şi un copil cu antrenorul.

Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri (n.r. despre relațiile din trecut), dar nu pot să spun numele.

Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot.

Reclamă
Reclamă 4

Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva?„, a spus Vica Blochina la „Fiţă cu Adiţă”.

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Cea mai cunoscută amantă din România a adunat sume importante de bani. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Vedeta a negat vehement că ar avea probleme financiare, chiar dacă ar fi avut datorii uriaşe la întreținere. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri.

Reclamă

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina în momentul care au apărut zvonuri că ar fi fost evacuată din casă.

Vica Blochina ar fi primit de la Victor Pițurcă o locuinţă estimată în prezent la 300.000 de euro. Apartamentul are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei.

Ce a spus Vica Blochina despre relaţia cu Bănel Nicoliţă

Deşi în spaţiul public au apărut speculaţii conform cărora Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă ar fi împreună, femeia cu care s-a iubit Victor Piţurcă a spus că este doar o frumoasă relaţie de prietenie.

Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la «Splash», ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto. Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul.

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la «Splash», dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la «Splash», dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume„, a spus Vica Blochina pentru cancan.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și