Închide meniul
Foto

Averea uriașă pe care o are amanta lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a îmbogățit-o pentru a păstra secretul interzis

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2022, 9:31 / Actualizat: 20 martie 2024, 17:19

Reclamă
Averea uriașă pe care o are amanta lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a îmbogățit-o pentru a păstra secretul interzis

Vladimir Putin a fost prezent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing

Profimedia

Averea uriașă pe care o are amanta lui Vladimir Putin! Alina Kabaeva, cea despre care se spune că este amanta lui Vladimir Putin, are o avere impresionantă. Fosta gimnastă ar avea de 3 ori mai mulți bani decât MIke Tyson, unul dintre cei mai mari boxeuri din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Averea uriașă pe care o are amanta lui Vladimir Putin

Relația cu Vladimir Putin, care nu a fost niciodată confirmată de cele două părți, a îmbogățit-o pe Alina Kabaeva. Conform jurnaliștilor de la Dailystar, aceasta a ar avea o avere de 7.6 milioane de lire.

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Detalii despre amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, amanta lui Vladimir Putin ajunsă acum la 38 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

Reclamă

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și