Închide meniul
Foto

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, uluită de noua casă unde a dus-o soțul Anamariei Prodan. Mesajul plin de emoție al Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 14 august 2022, 9:16 / Actualizat: 14 august 2022, 13:04

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc un împreună un copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au mutat în Azerbaidjan de când antrenorul a semnat cu Neftchi Baku. Cei doi locuiesc într-o casă de vis, alături de noul lor născut, Liam, care va împlini curând trei luni.

Corina Caciuc, uluită de noua casă unde a dus-o Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei Anamaria Prodan

Reghecampf și Caciuc se bucură de o priveliște superbă chiar din propriul dormitor. Tânăra mamă a postat pe Instagram o fotografie cu Liam din patul în care doarme alături de soțul Anamariei Prodan.

Reclamă
Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf

Reghecampf și Caciuc au locuit în ultimul an la Craiova, unde Reghe era antrenor la echipa locală „Universitatea”. A fost însă demis în această vară și a ajuns în Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de mai bine de doi ani, chiar dacă antrenorul se afla încă în relație cu Anamaria Prodan. Reghe și Prodan încă mai sunt soț și soție, în acte. Procesul de divorț e în plină desfășurare.

Reclamă

Dialogul incredibil purtat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf la Tribunal

Anamaria Prodan e dezamăgită de Laurențiu Reghecampf din cauza modului în care acesta s-a purtat cu Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresarul a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța, dar procesul este departe de a fi încheiat.

Pentru moment, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui. O treime din veniturile tehnicianului ar trebui să ajungă în conturile Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan e un aspect povestit chiar de agent. Antrenorul ar fi stat cu capul în jos și cu privirea în pământ.

Reghe a stat 15 minute în casa Anamariei, iar cei doi nu s-ar fi privit în ochi, după ce fostul internațional a părăsit-o pe Prodan, pentru Corina Caciuc, cea care, între timp, i-a dăruit un copil.

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Reclamă

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!