Închide meniul
Foto

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin. Ar putea să îl convingă să oprească războiul

Reclamă

Publicat: 23 martie 2022, 9:05

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin. Ar putea să îl convingă să oprească războiul

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin

Getty

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Detalii despre amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, amanta lui Vladimir Putin ajunsă acum la 38 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

Alina Kabaeva a cucerit un aur olimpic

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Reclamă

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a despărţit de ea în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina. Preşedintele Rusiei şi-ar fi refăcut viaţa cu Alina Kabaeva (38 de ani), cea care a cucerit medalia de bronz la Sydney 2000 şi aurul olimpic în 2004, la Atena.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Reclamă 4 / 0/3

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, despre războiul pe care amanta lui Vladimir Putin ar putea să îl oprească.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și