Închide meniul

Ameninţat cu divorţul de actuala soţie, Ilie Năstase este în pragul falimentului. Ce se întâmplă cu firmele sale

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 10:29 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Ameninţat cu divorţul de actuala soţie, Ilie Năstase este în pragul falimentului. Ce se întâmplă cu firmele sale

Profimedia

Ilie Năstase

Ilie Năstase era acţionar la numai puţin de 11 firme. Conform Registrului Comenţului, 9 din firme au fost închise în ultimii ani. Singurele firme active sunt Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima se ocupă cu importatul de şampanii scumpe, dar şi aceasta a avut pierderi, conform Newsweek. Astfel, în 2018, aceasta a avut pierderi de 72.000 de lei, iar în 2019, de 34.000 de lei.
Cea de a doua firmă care a fost înfiinţată în 2016 nu mai are activitate.

Mai mult, Ilie Năstase figurează în Registrul Național de Publicitate Mobiliară ca restanțier la un credit de 50.000 de euro, luat în 2009, pe vremea când era căsătorit cu Amalia.

Ilie Năstase, scandal monstru cu actuala soţie

Ioana a vorbit de divorţul de Ilie Năstase şi a dezvăluit faptul că tinde să facă acest gest radical, după ce Nasty ar fi bătut-o

"Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Reclamă

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc", a spus Ioana Năstase, citată de Click.

Probleme mari pentru Ilie Năstase

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a avut un acuzat de violenţă domestică şi de una dintre fostele soții, Brigitte Sfăt. Au divorţat la scurt timp după acel episod.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” Vezi toate știrile
Citește și