Închide meniul
Foto

Ameninţată cu evacuarea din apartament, fosta amantă a unui român celebru se laudă cu o avere uriaşă. Reacţie vehementă după ce a fost criticată dur!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 18:19

Ameninţată cu evacuarea din apartament, fosta amantă a unui român celebru se laudă cu o avere uriaşă. Reacţie vehementă după ce a fost criticată dur!

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a spus tot despre milionarul român

Dezvăluiri făcute de cea mai cunoscută amantă din România / Instagram Vica Blochina

Blondina a primit apartamentul în urmă cu 14 ani şi stă acolo alături de fiul ei. Locuinţa valorează nu mai puţin de 300.000 de euro. Criticată pentru situaţia în care a ajuns, Blochina şi-a luat peste picior contestatarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă. În acest moment, în desfăşurare este un al patrulea proces de executare silită.

Niciodată nu o să se întâmple acest lucru (n.r. – să fiu evacuată). Apartamentul nu e scos la nicio licitație, iar eu stau acolo. Eu când am cumpărat apartamentul avea nu știu ce datorie, despre care eu nu știam și am aflat mai târziu și de asta s-au strâns foarte multe penalizări.

Eu trebuie să le achit 10.000 și ceva de lei, dacă nu achit această sumă atunci se scoate la licitație. Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, a precizat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Au existat zvonuri că Vica a fost evacuată din apartamentul primit de la fostul selecţioner, dar acestea au fost negate de vedetă.

Reclamă

Vica Blochina, dezvăluire despre băiatul lui Victor Piţurcă

Edan, băiatul de 14 ani pe care Vica Vlochina îl creşte după relaţia amoroasă cu Victor Piţurcă, a surprins pe toată lumea. „Îmi doresc să fiu ca tata”, e mesajul pe care Edan i l-a transmis mamei sale.

‘Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis: ‘Tati e foarte disciplinat’.

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit„, a spus Blochina, în trecut, citată de wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jignească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult. Fostul selecţioner are şi el o avere uriaşă, care ar depăşi 100 de milioane de euro! El ar fi fost mai bine de 16 ani într-o relaţie cu Vica.

Recomandări
  • Vica Blochina riscă să fie evacuată din apartamentul de 300.000 de euro
  • Ce avere a strâns fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și