Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, „întinerit” de Corina Caciuc. Cum l-a făcut amanta să uite de Anamaria Prodan. „Nu e vorba de bani!”

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2022, 19:34

Laurențiu Reghecampf, în imagini compromiţătoare

Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf, în timpul scandalului de divorţ cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc / Fanatik / Instagram Anamaria Prodan

  • Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit o veste excelentă
  • Cum au fost surprinşi cei doi, la câteva zile după întâlnirea de la Tribunal dintre „Reghe”  şi Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi Corina Caciuc trăiesc o adevărată poveste de dragoste, chiar dacă antrenorul de la Universitatea Craiova se află în plin scandal de divorţ cu soţia sa, Anamaria Prodan. Reghecampf şi noua sa parteneră se pregătesc să devină părinţi în această primăvară, iar recent au fost surprinşi în timp ce ieşeau dintr-o clinică medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc se pregătesc să devină părinţi. Tânăra de 27 de ani, despre care Anamaria Prodan a făcut acuzații oribile, îi va dărui antrenorului de la Universitatea Craiova un băieţel. Recent, cei doi au fost surprinşi în timp ce părăseau o clinică medicală din Dorobanţi.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit o veste excelentă! Cum au fost surprinși cei doi

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor deveni părinți peste aproximativ o lună. Potrivit click.ro, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce părăseau o clinică din centrul Bucureștiului, unde au urmărit o ecografie cu copilul lor.

Reclamă

„Reghe” și amanta lui păreau foarte fericiți după ce au ieșit din clinică, semn că totul este în regulă cu bebelușul lor. Ulterior, cei doi au mers la o cafenea, apoi au plecat spre casă, mai scrie sursa citată.

Conform click.ro, Reghecampf a trecut de mult peste relația cu Anamaria Prodan, cu care se află în plin proces de divorț. Antrenorul Universității Craiova este îndrăgostit total de noua sa iubită, Corina Caciuc, care îi va dărui al treilea său baiat.

Reclamă

Reghecampf îi are deja pe Luca, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Jr („Bebeto”), din căsnicia cu Anamaria Prodan.

„Laurențiu chiar trăiește a doua tinerețe cu Corina. Toată lumea îl condamnă, însă relația lui cu Anamaria Prodan era demult apusă. El și Corina chiar se iubesc, nu e vorba de bani sau altceva aici, sunt într-o relație pe bune, nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj în relația asta.

Este pur și simplu îndrăgostit de ea, din motivul ăsta a și ales să facă pasul ăsta, să renunțe la Ana și să facă un copil cu ea.”, au spus surse apropiate din anturajul celor doi, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Când va fi următorul termen în procesul de divorț dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

A fost o atmosferă încinsă la Buftea, în momentul în care Laurențiu Reghecampf a fost însoțit de fiul pe care îl are din prima căsnicie, Luca. Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Agentul de jucători a răbufnit și și-a acuzat soțul de reacții nepotrivite în sala de judecată.

La Tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Va fi un nou termen pe 16 mai”, a reacționat antrenorul Universității Craiova pentru fanatik.ro.

Vestea nu are cum să fie pe placul iubitei lui Reghecampf, care este însărcinată. Corina Caciuc urmează să nască la începutul lunii viitoare, înainte ca antrenorul să fie divorțat. În condițiile date, lovitura este una importantă din moment ce copilul nu va putea lua numele tatălui său.

Anamaria Prodan i-a și cerut lui Laurențiu Reghecampf să grăbească procedura și să încheie cei peste 13 ani de căsnicie la biroul unui notar public.

Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă„, a răbufnit Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă