Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai bine păzit secret al său: "Nu m-a chemat niciodată Prodan"! Care este numele real din buletin

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 15:49

Reclamă
Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai bine păzit secret al său: "Nu m-a chemat niciodată Prodan"! Care este numele real din buletin

Captură AS.ro

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile

"Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată", a fost dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, apariţie incendiară! "Din față și din spate, mereu perfectă"

Anamaria Prodan a scăpat de scandalul cu Gigi Becali şi se relaxează postând poze îndrăzneţe pe reţelele de socializare. Ultima din ele i-a încântat pe fani, cărora parcă nu le vină să creadă că are 48 de ani.

"Din față și din spate, mereu perfectă", e mesajul postat de Anamaria Prodan, alături de care a ataşat o poză care a adunat 20.000 de aprecieri în şase ore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, fericită alături de Laurenţiu Reghecampf

Cu câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a strâns mii de aprecieri cu o fotografie în care apare alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2008, dar s-a zvonit în nenumărate rânduri că urmează să divorţeze. Chiar şi Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă acest lucru după scandalul provocat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au relaxat în Las Vegas, apoi au mers la Dubai, de unde agentul FIFA le-a arătat fanilor o poză în costum de baie, în urmă cu şase zile.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și