Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit cum l-a părăsit pe Laurenţiu Reghecampf: „Drumurile noastre s-au separat!” Cerinţa peste care vedeta nu a putut să treacă: „Treceam pe lângă hotel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 13:38

Anamaria Prodan a dezvăluit cum l-a părăsit pe Laurenţiu Reghecampf: „Drumurile noastre s-au separat!” Cerinţa peste care vedeta nu a putut să treacă: „Treceam pe lângă hotel”

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a spus că nu a mai continuat relaţia cu Laurenţiu Reghecampf pentru că nu dorea, la acel moment, să se căsătorească. Laurenţiu Reghecampf 17 ani şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit cum l-a părăsit pe Laurenţiu Reghecampf

El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani„, a spus Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează

Nici a doua încercare nu este una de succes. Deşi cei doi s-au căsătorit şi au un băiat superb, căsnicia se va încheia după ce Laurenţiu Reghecampf vrea să continue relaţia cu Corina Caciuc, actuala sa amantă.

„Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil.

Să plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit„, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan anunță că are imagini cu Laurențiu Reghecampf și alte amante

Anamaria Prodan a avut o reacție virulentă după ce a primit fotografii mai vechi cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa, Corina Caciuc, într-o vacanță de lux în Dubai. Mai mult, Anamaria Prodan spune că are și alte fotografii cu soțul său în ipostaze jenante.

Anamaria Prodan a mai spus că a primit imagini cu Laurețiu Reghecampf alături de alte amante. Anamaria Prodan ar fi primit, chiar înainte de Crăciun, imagini cu soțul ei și Corina Caciuc din Dubai, de la finalul anului 2020.

Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri. El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit.

Reclamă 4 / 0/3

Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani. Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa
  • Dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și