Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit lovitura dureroasă primită de Laurențiu Reghecampf. ”Duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 9:40

Reclamă
Anamaria Prodan a dezvăluit lovitura dureroasă primită de Laurențiu Reghecampf. ”Duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui”

Anamaria Prodan a dezvăluit lovitura dureroasă primită de Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

”În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de click.ro.

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan. Agentul de jucători, care se implică financiar și la Academica Clinceni, se află în topul anului 2021 al celor mai bogaţi români.

Capital a realizat top 300 ai celor mai bogați români, iar Anamaria Prodan, care investește la Academica Clinceni, și-a făcut apariția în premieră pe listă.

Agentul de jucători, care se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, ocupă locul 141, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Sursa citată menționează că Anamaria Prodan și-a construit averea din impresariat și imobiliare.

Reclamă

De remarcat este că, în top, Anamaria Prodan este peste nume importante din sport, precum Simona Halep, Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu sau Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și