Închide meniul
Foto

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan. Locul pe care îl ocupă în topul celor mai bogaţi români!

Reclamă

Publicat: 20 decembrie 2021, 20:33 / Actualizat: 20 decembrie 2021, 22:31

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan. Locul pe care îl ocupă în topul celor mai bogaţi români!

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan

Colaj Instagram

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan

Capital a realizat top 300 ai celor mai bogați români, iar Anamaria Prodan, care investește la Academica Clinceni, și-a făcut apariția în premieră pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători, care se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, ocupă locul 141, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Sursa citată menționează că Anamaria Prodan și-a construit averea din impresariat și imobiliare.

De remarcat este că, în top, Anamaria Prodan este peste nume importante din sport, precum Simona Halep, Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu sau Gică Hagi.

Ce avere avea, de fapt, Anamaria Prodan când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a lăudat că avea o avere de milioane în momentul în care s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf, dar lucrurile nu ar sta chiar așa, dacă ținem cont de noile dezvăluiri.

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, susține că, în momentul în care și-au unit destinele, cei doi trăiau din salariu antrenorului de la Snagov și din banii câștigați de Anamaria, în urma unei emisiuni televizate.

Reclamă

Pe de altă parte, Prodan susține că averea familiei se ridică la 100 de milioane de euro, din care Reghecampf nu se va alege decât cu anumite proprietăți.

”Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea”, a declarat Ramona Lăzuran, conform Wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se va împărţi averea cuplului Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf

Împăcarea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai este posibilă. Cei doi urmează să divorţeze, mai ales după ce s-a aflat că iubita antrenorului este însărcinată în trei luni.

Astfel, următoarea întâlnire între Reghe și Anamaria ar putea avea loc în faţa instanţei, dar nu în România ci peste Ocean, în Statele Unite. Acest lucru se va întâmpla pentru că acolo s-au și căsătorit cei doi, iar impresara are cetățenie americană, e rezidentă în Nevada.

Orice proprietate câștigată sau dobândită în timpul căsătoriei – cu excepția cadourilor sau valorilor obținute prin testament – aparține comunității. Prin urmare, dacă părțile nu ajung la un acord cu privire la împărțirea proprietăților de comun acord, instanța va împărți în mod egal bunurile acestora.

Fiecare parte poate păstra ceea ce deținea înainte de căsătorie. Fiecare persoană are dreptul de a reține cadouri, moșteniri și bunuri personale primite ca premiu. Instanța ar putea face o distribuție inegală a bunurilor în cazul în care găsește un motiv serios pentru a face acest lucru. Un exemplu de motiv convingător ar putea fi acela în care un soț a comis fraude împotriva celuilalt soț, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și