Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj în miez de noapte pentru Laurențiu Reghecampf: „Cu toate amantele, rămânem cel mai frumos cuplu”

Publicat: 18 aprilie 2022, 9:35

Bucurie de nedescris în familia lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a scris în miez de noapte

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf
  • Ce mesaj i-a tranmis vedeta, soțului ei, în miez de noapte

Anamaria Prodan refuză să renunțe la Laurențiu Reghecampf, chiar dacă antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele amantei Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este însărcinată și urmează, în următoarele săptămâni, să nască un băiețel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria și Reghecampf sunt, de aproape un an, în scandal de divorț. Agentul de jucători i-a aruncat cuvinte grele soțului ei, dar în ultimele zile pare să își fi schimbat tonul și l-a lăudat cu fiecare ocazie.

Anamaria Prodan, mesaj în miez de noapte: „Cel mai puternic și frumos cuplu”

Vedeta i-a transmis un nou mesaj celui cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. I-a făcut o veritabilă declarație de dragoste și a dat de înțeles că vrea să uite de toate relațiile extraconjugale ale lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Și cu asta am spus tot eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

Reclamă

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, noi detalii despre iubitul ei

Anamaria Prodan, mesaj în miez de noaptea pentru Reghecampf. Femeia în vârstă de 49 de ani a precizat totuși, în acest an, că are un nou iubit. Este vorba de un șeic din Dubai care i-ar putea deveni cel de-al treilea soț. Chiar și așa, impresarul a precizat că va continua să îl iubească pe Reghecampf.

Nu mai fac greșeala de a-l crește, de a-l lua de la zero, să-l învăț să mănânce, să vorbească și apoi …. Vreau să am un bărbat puternic, el să fie în fața mea, el să mă ajute pe mine, nu eu pe el. Care atunci când ies cu el, lumea să se ridice în picioare! Sunt bărbați care se nasc mici, «suflete mici» cum le zic eu, care sunt împinși în față nenatural, care se prăbușesc când ajung sus, din cauza rarefierii aerului. Eu o să-l iubesc pe Laurențiu Reghecampf toată viața, dar nu cel de acum, care este o glumă, ci pe cel pe care-l cunosc eu.

Următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Cred că am obosit să trăiesc în România. Afară, am mulți prieteni, oameni care nu se uită la câte brățări ai pe mână. Nu mi-e frică de bătrânețe. Nu mi-au plăcut bărbații frumoși niciodată, «păpușele». Stilul meu de bărbat e actorul Eric Roberts. Întâi vreau să îmi văd copiii pe picioarele lor, pentru că au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Încă mă abțin foarte tare, pentru că eu sunt cutremurul dacă vreau”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce a cerut Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Antrenorul Universității Craiova își dorește să se despartă de soția sa. La tribunal urmează să se decidă ce se va întâmpla cu fiul cuplului, Bebeto, care este minor.

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina