Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a făcut show la lăutari: „Îți stă bine și într-o pijama!”. Vedeta a dat dedicații pentru toată lumea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 19:35

Anamaria Prodan a făcut show la lăutari: „Îți stă bine și într-o pijama!”. Vedeta a dat dedicații pentru toată lumea

Anamaria Prodan s-a distrat la lăutari

Anamaria Prodan s-a distrat la lăutari / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut show la lăutari. Impresara de fotbaliști a dat dedicații pentru toată lumea prezentă la restaurant, iar artistul care cânta i-a pregătit o piesă specială. Prodan a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și se distrează alături de apropiații săi de câte ori are ocazia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În weekend, vedeta de 49 de ani a mers împreună cu mai mulți prieteni la un restaurant, unde le-au cântat lăutarii.

Anamaria Prodan a făcut show la lăutari! Vedeta a dat dedicații pentru toată lumea

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției în localul respectiv (VEZI GALERIA FOTO). Extrem de entuziasmată, impresara s-a ridicat de la masă și i-a transmis lăutarului să cânte următoarea piesă din partea ei, pentru toți oamenii prezenți.

„Pentru toată lumea!”, a „ordonat” Anamaria Prodan, iar lăutarul s-a conformat.

Anamaria Prodan s-a distrat la lăutari
Anamaria Prodan s-a distrat la lăutari / Instagram Anamaria Prodan

„Oriunde faci ravagii, cum făcea cu stângul Hagi” și „Stai așa, nu te mai aranja, îți stă bine chiar și într-o pijama”, au fost două dintre versurile care au făcut-o pe Anamaria Prodan să zâmbească și să aplaude. Impresara a postat totul pe contul de Instagram.

Reclamă

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Apariție de „5 stele”

Anamaria Prodan, cu zeci de mii de euro la vedere! Așa a apărut vedeta de 49 de ani, la ultima întâlnire a partidului din care face parte. Sexy impresara a purtat o ținută de lux, a cărei valoare totală depășește 30.000 de euro.

Anamaria Prodan este obișnuită să poarte haine și accesorii de la branduri de top (VEZI GALERIA FOTO), ale căror prețuri sunt extrem de „piperate”.

La ultima sa vizită la sediul partidului în care a intrat recent, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut o apariție răvășitoare. Look-ul său a ajuns imediat în atenția presei mondene, datorită etichetelor răsunătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a mers la întâlnirea din București purtând o pereche de pantaloni casual, un palton oversized și pantofi sport Gucci. Potrivit wowbiz.ro, piesele impresarei costă, în total, în jur de 10.000 de euro.

Prodan a făcut furori și cu accesorile sale. Numai geanta costă 4.500 de euro. Pe lângă aceasta, agentul de fotbaliști a purtat la mână obișnuitele sale brățări de la un renumit brand franțuzesc. Valoarea acestora, împreună cu inelele de pe degete și crucea de la gât, depășește 30.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și