Închide meniul

Anamaria Prodan, lovitură uriașă pentru jucătorul împrumutat de FCSB! Suma colosală pe care i-o cere impresara, după ce l-a dat în judecată

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 10:07

Anamaria Prodan, lovitură uriașă pentru jucătorul împrumutat de FCSB! Suma colosală pe care i-o cere impresara, după ce l-a dat în judecată

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Valentin Gheorghe

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Valentin Gheorghe / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se pregătește să-i dea o lovitură uriașă unui jucător împrumutat de FCSB. Este vorba despre Valentin Gheorghe, atacantul împrumutat de roș-albaștri în Turcia, la Umraniyespor. Gheorghe a denunțat unilateral contractul pe care îl avea cu impresara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de fotbaliști nu l-a iertat pe jucătorul de 25 de ani și a dus cazul în Instanță, în luna august. Acum, s-a aflat și suma pe care i-o cere lui Valentin Gheorghe, sub formă de despăgubiri.

Anamaria Prodan, lovitură uriașă pentru Valentin Gheorghe, atacantul împrumutat de FCSB!

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Valentin Gheorghe în vară, însă nici până acum nu a fost stabilit un prim termen pentru procesul deschis. Între timp, avocatul impresarei a făcut publică suma pe care i-o solicită atacantului, drept despăgubiri.

Barna Bolonyi, avocatul Anamariei, a dezvăluit că Valentin Gheorghe va fi obligat să achite 350.000 de euro, după ce a încheiat contractul cu impresara fără acordul ambelor părți. Cazul atacantului împrumutat de FCSB în Turcia este similar cu cel al lui Dennis Man, pe care Prodan l-a câștigat în primă fază.

„Daunele pe care le cere lui Gheorghe Valentin, contractele întocmite fiind similare sunt 350.000 de euro. Situația este asemănătoare cu cea a lui Dennis Man”, a spus Barna Bolonyi, pentru Fanatik.

Reclamă

La rândul său, Anamaria Prodan a revenit cu noi declarații după ce s-a aflat câți bani îi solicită luu Valentin Gheorghe.

„(N.r. – Valentin Gheorghe) a denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc. Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Valentin Gheorghe a semnat în vară cu Umraniyespor

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri. În vară a semnat cu echipa din Turcia, acolo unde are un salariu de 25.000 de euro pe lună. Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, a fost anunţul făcut de Umraniyespor, pe Instagram, în momentul în care jucătorul a fost prezentat.

Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, am căutat-o şi am văzut că e o echipă ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine”, spunea şi Valentin Gheorghe în momentul în care a plecat de a FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, lovitură uriașă pentru jucătorul împrumutat de FCSB
  • Suma colosală pe care i-o cere impresara, după ce l-a dat în judecată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și