Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a încasat o nouă lovitură din partea lui Laurențiu Reghecampf! Vedeta și copiii săi au primit „interzis”

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 9:21

Reclamă
Anamaria Prodan a încasat o nouă lovitură din partea lui Laurențiu Reghecampf! Vedeta și copiii săi au primit „interzis”

Anamaria Prodan, în scandal cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la divorț / Colaj Hepta, AS.ro

Anamaria Prodan a încasat o nouă lovitură din partea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara de fotbaliști a dezvăluit că soțul său, cu care se află în proces de divorț, le-a interzis ei și copiilor săi să mai meargă la ferma familiei, din Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aflat într-un scandal monstru în luna septembrie, când s-au bătut în plină stradă și au ajuns la poliție. În urma incidentului uluitor, au primit ordin de restricție unul împotriva celuilalt.

Anamaria Prodan a încasat o nouă lovitură din partea lui Laurențiu Reghecampf! Anunțul impresarei

La câteva săptămâni de la momentul respectiv, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf i-a dat „interzis” la ferma din Snagov, unde antrenorul lui Neftchi Baku crește mai multe animale. Nici copiii impresarei nu mai pot vizita, în prezent, ferma unde antrenorul român deține peste 1000 de animale și un abator de mari dimensiuni.

Ferma respectivă a aparținut ani la rând familiei Reghecampf și toți membrii puteau merge când voiau să o viziteze. Situația s-a schimbat însă, după ce Anamaria și Laurențiu au ajuns „la cuțite”. Potrivit click.ro, Laurențiu Reghecampf nu le mai permite impresarei și copiilor ei să meargă la fermă, „de doi ani”.

Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a cumpărat ferma respectivă cu fonduri europene, pe vremea când era împreună cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Reclamă 4 / 0/3

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Bebeto. Impresara mai are două fete, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu: pe Sarah și Rebecca.

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Recent, impresara în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Reclamă

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan, la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și