Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a plecat în vacanță fără bărbatul care are cea mai mare grijă de ea. „Așa ne-a fost nouă vorba?”

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2022, 22:40

Reclamă
Anamaria Prodan a plecat în vacanță fără bărbatul care are cea mai mare grijă de ea. „Așa ne-a fost nouă vorba?”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a plecat în vacanță într-o destinație de vis, Istanbul. Vedeta a fost însă „trasă la răspundere” de un bărbat celebru, care s-a plâns că a fost lăsat „acasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și-a făcut bagajele și a mers la Istanbul, unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Impresara e în Turcia alături de fiica ei, Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan a plecat în vacanță la Istanbul

Prodan nu l-a luat cu ea în vacanță și pe Adrian Pescariu, stylistul ei, care se ocupă cu meticulozitate de aspectul vedetei. Bărbatul nu s-a abținut și a comentat la postarea soției din acte a lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Reclamă 4

„Te iubesc frumusețeeee! Ai fugit fără mine la Istanbul , asa ne-a fost nouă vorba cand am plănuittttt, aaaa ???”, a comentat Adrian Pescariu.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

În ultima vreme, Anamaria Prodan a obișnuit să-și petreacă timpul în Dubai. Vedeta e așteptată să posteze fotografii și din alte destinații luxoase.

Anamaria Prodan a făcut o afacere dezastruoasă

Agentul de jucători a plecat o lungă perioadă de timp în Dubai şi a decis să cumpere, de un milion de euro, criptomonede. Piaţa este însă acum în cădere totală, iar vedeta a avut de suferit.

Reclamă

În luna octombrie, Anamaria Prodan a recunoscut că a investit un milion de euro criptomoneda SuperCoin, cu gândul că va da marea lovitură. Planul ei a fost dat peste cap.

Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…„, spunea atunci Anamaria pentru fanatik.ro.

Pe 15 noiembrie, SuperCoin ajungea la un maxim istoric de 0.0226 lei şi Anamaria Prodan era pe profit. A urmat o depreciere uluitoare, iar criptomoneda valora, săptămâna trecută, 0.000994 lei. Astfel, criptomonedele aflate în posesia impresarului valorau numai 44.000 de euro.

Ce pensie alimentară va plăti Laurenţiu Reghecampf pentru fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a câştigat o primă bătălie în instanţă. Judecătorii l-au obligat pe Laurenţiu Reghecampf să plătească pensie alimentară pentru Bebeto, scrie digisport.ro.

Astfel, Laurenţiu Reghecampf trebuie să plătească o pensie alimentară de o treime din veniturile sale. În prezent, Reghecampf nu mai are loc de muncă, după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

Conform legii, în aceste condiţii, Reghecampf va plăti în jur de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie.

Mai mult, judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta luna iulie cu fiul său.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

15:37

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și