Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a plesnit un bărbat celebru: „Ai tupeu de prost și râzi ca prostul!”. Cum s-a terminat totul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2023, 17:25

Anamaria Prodan a plesnit un bărbat celebru: „Ai tupeu de prost și râzi ca prostul!”. Cum s-a terminat totul

Anamaria Prodan face show pe rețelele sociale

Anamaria Prodan face show pe rețelele sociale / Instagram

Anamaria Prodan a plesnit un bărbat celebru. Impresara de fotbaliști continuă să facă show pe rețelele sociale, unde postează videoclipuri amuzante. Vedeta de 50 de ani s-a filmat din nou alături de Valentin Căprariu, un tiktoker renumit din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima „operă” a celor doi a fost filmată la un restaurant și a adunat câteva mii de aprecieri în primele ore.

Anamaria Prodan a plesnit un bărbat celebru: „Ai tupeu de prost și râzi ca prostul!”

În videoclipul respectiv, Valentin Căprariu joacă rolul unui ospătar. Din neatenție, acesta se împiedică și „varsă” cafeaua pe pantalonii Anamariei Prodan.

Impresara și-a intrat serios în rol și l-a pedepsit pe celebrul tiktoker. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a ridicat de pe canapea și l-a apostrofat pe Valentin.

„Pe bune? Idiotule! Deci ai și tupeu de prost și râzi și ca prostul!”, a „tunat” Anamaria Prodan, în pamfletul postat pe Instagram.

Reclamă

Totul a culminat cu două palme pe care Anamaria Prodan i le-a dat lui Valentin Căprariu pe spate. Evident, „incidentul” respectiv a reprezentat un pamflet, creat de impresară pentru a-și distra urmăritorii din mediul online.

„Băi, ce femeie fatală! Bine că n-a dat cu dreapta!”, a răspuns, în glumă, Valentin Căprariu.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Nu este prima oară când Anamaria Prodan și celebrul tiktoker se filmează astfel. În urmă cu câteva zile, cei doi au „lovit” din nou în mediul online.

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru, în glumă

După scandalul monstru cu Laurențiu Reghecampf din septembrie, când s-a bătut cu fostul ei soț în plină stradă, Anamaria Prodan a ajuns din nou să lovească un bărbat cunoscut. De această dată însă, totul a fost doar o glumă. Impresara s-a „bătut” cu bulgări de zăpădă cu un tik-toker celebru, Valentin Căprariu.

Anamaria Prodan și-a luat rolul în serios și, ca totul să pară real, a „lovit” cu pumnii și picioarele.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan se bucură de mult succes pe rețelele de socializare, iar pe TikTok are deja aproape 500.000 de urmăritori. Sexy impresara a făcut chiar și un live alături de Dani Mocanu în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Anamaria Prodan a pronunţat numele celor şase presupuşi amanţi

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit şi a pronunţat numele celor şase presupuşi amanţi. Vedeta în vârstă de 50 de ani a ţinut să înlăture orice suspiciune care a planat asupra ei, pe durata căsniciei cu Laurenţiu Reghecampf.

Agentul de jucători neagă că ar fi avut vreo relaţie extraconjugală, dar a recunoscut că „Reghe” devenise gelos. Anamaria Prodan a vorbit şi despre scandalul cu Dan Alexa, când a fost filmată că l-a lovit cu pumnul în faţă pe „Chirurg”.

Anamaria a comentat zvonurile că l-ar fi înşelat pe cel de-al doilea soţ al ei cu mai mulţi milionari români.

Eu dacă toată viața mea mi-am dorit ceva… tu crezi că dacă eu voiam să rămân cu Alexa, cum au spus ăștia: ‘Ai avut o relație și trebuia să te măriți cu Alexa’…

(Moderator: Nu mai e niciun secret, toată lumea a spus că Prodanca e cu Alexa pe șest) Păi stai că prima dată am fost cu Burcă (n.r. Ovidiu Burcă), pe urmă am fost cu Coman (n.r. Dani Coman)… prima dată am fost cu Penescu (n.r. Cornel Penescu), pe urmă am fost cu Neculaie de la Brașov (n.r. Ioan Neculaie)… pe urmă eram cu Gigi Becali, toată lumea spunea. Reghecampf era fiert: ‘Ce stai toată ziua la Palat?’

Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui Gigi Becali. (Moderator: Toată lumea mă întreba dacă ești cu Alexa) Dar de ce nu s-a spus până să dau în el? După ce am dat în el…

Fii atent de la ce a pornit (n.r. conflictul cu Dan Alexa). De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care îl pusesem antrenor la Voluntari. După ce l-au dat afară de la Voluntari… că ăștia erau și geloși între ei: ‘De ce ții mai mult la ăla, de ce îl ajuți pe ăla?’. Deci aveam și din astea. Fiecare gelos pe celălalt. Bărbații sunt ca niște mici copii„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de Tot”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și