Închide meniul

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus. „Nu am furat un leu în viaţa mea!”. Cum se apără vedeta

Reclamă

Publicat: 30 august 2021, 19:00

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus. „Nu am furat un leu în viaţa mea!. Cum se apără vedeta

Anamaria Prodan. alături de Basarab Panduru

Instagram Anamaria Prodan

Clubul a intrat în insolvenţă, iar fostul preşedinte, Florin Brişan, a fost trimis în judecată pentru delapidare. Cele mai multe transferuri, făcute în perioada în care echipa era în Liga 1 şi a acumulat mari datorii, au fost realizate prin intermediul Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a răbufnit după ultimele acuzaţii care i s-au adus

Anamaria Prodan este implicată într-un dosar cu iz penal. Numele impresarei apare în urma unui contract încheiat de Anamaria Prodan cu Dunărea Călărași în perioada în care Dan Alexa era antrenorul formaţiei„, au anunţat cei de la playsport.ro. Replica soţiei lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat mult aşteptată.

Nu am încasat, furat sau păcălit clubul Dunărea Călăraşi! Dimpotrivă, le-am adus bani de la mine de acasă să poată merge mai departe, bani pe care nici în ziua de azi nu i-am mai recuperat!

Nu am furat un leu în viața mea de la nimeni şi am ajutat cluburile de parcă sunt ale mele!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Ce avere are Anamaria Prodan

Celebrul impresar s-a mutat la Dubai şi a dezvăluit că se ocupă de transferuri. Nu trece prin cea mai bună perioadă din cauza problemelor din familie.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului, iar averea va rămâne în sânul familiei. Cu ceva timp în urmă, agentul anunţa cât de mulţi bani are, considerând că poate face parte din Topul Forbes.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, citată de wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și