Închide meniul

Anamaria Prodan a recunoscut totul, la aproape un an de la divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „A fost greşeala mea!”

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2023, 12:50

Reclamă
Anamaria Prodan a recunoscut totul, la aproape un an de la divorţul de Laurenţiu Reghecampf: „A fost greşeala mea!

Anamaria Prodan a recunoscut totul, la aproape un an de la divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Anamaria Prodan a recunoscut totul, la aproape un an de la divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara susţine că şi ea are o parte de vină, în separarea de fostul ei soţ, mărturisind că poate ar fi trebuit să facă mai multe pentru a-l ţine aproape pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în toamna trecută. Impresara a declarat, în mai multe rânduri, că în continuare ţine legătura cu cel care i-a fost alături timp de 16 ani, deoarece au un copil împreună, pe Bebeto.

Anamaria Prodan a recunoscut totul, la aproape un an de la divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre separarea de Laurenţiu Reghecampf. Impresara susţine că a „ţinut cu dinţii” de căsnicia ei, deoarece nu voia să-l piardă pe soţul ei.

Vedeta de 50 de ani a recunoscut că şi ea are o parte de vină, în divorţul de „Reghe”, mărturisind că poate ar fi putut face mai multe pentru a-şi salva căsnicia.

„Eu am ținut de căsnicie cu dinții timp de 16 ani, de imperii construite, dar nimic nu e pentru totdeauna (…) În 16 ani m-am întors mereu, săptămânal, ziceam că nu fac bine ceva, greșesc undeva, trebuie să fac mai mult și m-am uitat pe mine.

Reclamă

Consider că a fost și greșeala mea că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a-mi salva căsnicia, întotdeauna e vina amândurora.

Nu am reușit, e o restanță acolo, poate dacă nu munceam atât de mult, poate puteam să îl țin, poate puteam să fac mai mult și nu cădea în lumea asta, dar iarăși mă gândesc… căsnicia nu trebuie să fie poliție. De disperare am făcut tot, de unde l-am luat eu pe Laurențiu, din liga a doua de pe nicăieri? Eu i-am zis că nimeni nu va crește cum a crescut el, așa am făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast, citată de libertatea.ro.

Povestea neştiută de amor dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Povestea neştiută de amor dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe care cei doi au trăit-o în tinereţe. Puţină lume ştie cât de mult s-au iubit cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

În tinereţe, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Despre această relaţie despre care puţină lume ştie a vorbit chiar Anamaria Prodan, care a explicat de ce s-au despărţit.

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a spus, în trecut, Anamaria Prodan.

Cei doi au pus punct final relaţiei şi fiecare a luat-o pe drumuri diferite. Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Mariana Pfeiffer, în timp ce Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu, tatăl celor două fiice.

Destinul i-a adus din nou împreună pe Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cei doi au divorţat pentru ca, ulterior, să se căsătorească şi să formeze unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Povestea de iubire a celor 2 s-a terminat după 13 ani. În prezent, Laurenţiu Reghecampf este implicat într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un băieţel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și