Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul iubit a fost reţinut de poliţie: „Este prietenul meu pe viaţă!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 9:30

Reclamă
Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul iubit a fost reţinut de poliţie: „Este prietenul meu pe viaţă!”

Anamaria Prodan, alături de Flavius Nedelea / Instagram

Anamaria Prodan, alături de Flavius Nedelea / Instagram

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul iubit, Flavius Nedelea, a fost reţinut de poliţie într-un dosar de proxenetism. Impresara s-a declarat şocată de cele întâmplate cu fostul ei partener, şi are încredere că totul este o greşeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea au format un cuplu timp de câteva luni, şi s-au despărţit la finalul verii. Impresara a declarat, în nenumărate rânduri, că omul de afaceri cu opt ani mai mic decât ea va rămâne mereu prietenul său.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul iubit a fost reţinut de poliţie

Flavius Nedelea a fost dus la audieri, fiind acuzat că în locaţiile pe care le deţine s-ar fi întâmplat şi lucruri „indecente”, lucruri de care era în temă.

Judecătorii au emis şi un mandat de arestare pe numele lui Flavius Nedelea, pentru 30 de zile, însă decizia nu este una definitivă. Omul de afaceri deţine un restaurant de lux în Centrul Vechi din Bucureşti, cât şi un hotel de cinci stele.

Anamaria Prodan a fost întrebată despre ceea ce se întâmplă cu Flavius Nedelea. Aceasta a declarat că în ciuda a ceea ce a fost între ei, rămâne prietenă pe viaţă cu omul de afaceri originar din Constanţa.

Reclamă

Vedeta de 50 de ani a fost extrem de surprinsă în momentul în care a aflat de faptul că Nedelea a fost dus la audieri, fiind convinsă că fostul său partener nu ar fi implicat în scandaluri de proxenetism.

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”, a declarat Anamaria Prodan, conform cancan.ro.

Fostul iubit al Anamariei Prodan, săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism!

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism! Procurorii îl acuză pe milionar că a înlesnit practicarea prostituţiei în localurile pe care le deţine.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, poliţişti sub acoperire s-ar fi infiltrat în reţeaua lui Nedelea din postura de clienţi. Astfel ar fi strâns probe greu de combătut în instanţă de către milionar.

Sursa citată notează că s-ar fi emis şi un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Flavius Nedelea, dar că această decizie poate fi contestată de milionar, nefiind definitivă.

Flavius Nedelea a avut o relaţie de câteva luni cu Anamaria Prodan. Despărţirea lor s-a produs amiabil, ambii lăudându-se reciproc atunci când au anunţat că nu mai formează un cuplu.

Flavius Nedelea s-a iubit ulterior cu Iulia Sălăgean, de care s-a despărţit rapid. Relaţia lui Nedelea cu Iulia Sălăgean a durat mai puţin decât cea cu Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și