Închide meniul
Foto

Fostul iubit al Anamariei Prodan, săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism! Clipe de coşmar pentru milionar

Publicat: 20 octombrie 2023, 21:24

Reclamă
Fostul iubit al Anamariei Prodan, săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism! Clipe de coşmar pentru milionar

Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan / Instagram

Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism! Procurorii îl acuză pe milionar că a înlesnit practicarea prostituţiei în localurile pe care le deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, poliţişti sub acoperire s-ar fi infiltrat în reţeaua lui Nedelea din postura de clienţi. Astfel ar fi strâns probe greu de combătut în instanţă de către milionar.

Fostul iubit al Anamariei Prodan, săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism!

Sursa citată notează că s-ar fi emis şi un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Flavius Nedelea, dar că această decizie poate fi contestată de milionar, nefiind definitivă.

Flavius Nedelea a avut o relaţie de câteva luni cu Anamaria Prodan. Despărţirea lor s-a produs amiabil, ambii lăudându-se reciproc atunci când au anunţat că nu mai formează un cuplu.

Flavius Nedelea s-a iubit ulterior cu Iulia Sălăgean, de care s-a despărţit rapid. Relaţia lui Nedelea cu Iulia Sălăgean a durat mai puţin decât cea cu Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea, iar ea nu a putut să îi ofere. Motivul real al despărţirii

Anamaria Prodan a recunoscut ce şi-a dorit Flavius Nedelea şi de ce s-a ajuns la despărţirea care a luat prin surprindere România. Agentul de jucători îşi refăcuse viaţa după divorţul de Laurenţiu Reghecampf, dar relaţia cu omul de afaceri s-a încheiat rapid.

Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan are trei copii, din cele două mariaje pe care le-a avut. Cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu are două fete, pe Sarah şi Rebecca. Bebeto este fiul pe care îl are din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf.

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, o nouă dramă amoroasă

Omul de afaceri s-a despărţit şi de Iulia Săgăgean, cea cu care a avut o relaţie după despărţirea de Anamaria Prodan.

Flavius Nedelea a fost cel care a confirmat despărţirea de Iulia Sălăgean, cu care a avut o scurtă relaţie. Omul de afaceri a dezvăluit şi motivele care au stat la baza despărţirii.

Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a spus Flavius Nedelea pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și