Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a uitat de scandalul de divorţ cu o şedinţă foto la plajă în Dubai. „Regină, eşti superbă!”

Publicat: 15 august 2021, 17:08

Reclamă
Anamaria Prodan a uitat de scandalul de divorţ cu o şedinţă foto la plajă în Dubai. „Regină, eşti superbă!”

Anamaria Prodan, şedinţă foto la plajă în Dubai, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram

„Când se apropie paparazzi!”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram. Ea a completat mesajul cu mai multe emoji în care râde în hohote.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, şedinţă foto la plajă în Dubai

Într-o singură oră, a imaginile au primit aproape 10.000 de aprecieri. „Eşti superbă, regino!”, „Răvăşitoare”, „Minunată ca de obicei”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Aflată în plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au schimbat domiciliul. Ea s-a mutat la Dubai, iar Reghe locuieşte acum la Craiova, unde a semnat cu Universitatea.

Reclamă

Anamaria Prodan: „Copiii mei de vis merită așa ceva?”

Chiar şi aşa, Anamaria Prodan susţine că relaţia dintre ea şi soţul ei este departe de a fi încheiată.

„Acționăm în judecată sau terminați cu nenorocirile? Copiii mei de vis merită așa ceva? Eu merit după atâția ani așa ceva? Cât să vă las? Rușine aveți?

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-şi bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este şi oricum îl cheamă, orice prieteni “sus puși”… sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el să nu mă uit către ei eu !

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că nu ating pe nimeni. Doar ma uit, mă rog la Dumnezeu şi atât. Finalul îl vedem împreună pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate!

Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea căci se va alege praful de cine ne face rău!!! Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Sarah Dumitrescu, reacţie dură la adresa presupuselor amante ale lui Reghecampf

Şi Sarah Dumitrescu a avut o reacţie dură. Fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu a lansat un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!”, a transmis aceasta pe reţelele sociale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și