Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a umilit-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, ironizată după ieșirile în oraș alături de Reghe. „Trăgea de ușa de la Rolls Royce invers, să o rupă!”

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 18:49

Reclamă
Anamaria Prodan a umilit-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, ironizată după ieșirile în oraș alături de Reghe. „Trăgea de ușa de la Rolls Royce invers, să o rupă!”

Anamaria Prodan a umilit-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf

Colaj Instagram

Anamaria Prodan s-a amuzat pe seama ieșirilor în oraș ale lui Reghecampf și Corina Caciuc. Impresara a ironizat-o pe amanta lui Reghe, despre care a spus că nu știe să deschidă ușa de la bolidul antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a umilit-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf

„Ajungi să ai la braț domnișoare de astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în plin scandal de divorţ, după ce bărbatul a decis să continue relaţia cu amanta sa, Corina Caciuc. Luni, 7 februarie, e data la care va avea loc prima înfățișare a procesului de divorț.

Ce poreclă i-a pus Anamaria Prodan Corinei Caciuc

De câte ori a vorbit despre Corina Caciuc, Anamaria Prodan i-a spus ”doamna Cambridge”, făcând aluzie la faptul că amanta lui Reghe ar fi urmat un master la Cambridge, una din cele mai bune universități din lume, fondată încă din 1209. Informația apăruse recent în spațiul public.

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă
Reclamă

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Anamaria Prodan, noi amănunte incredibile despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu mai suportă situaţia creată de scandalul divorţului şi dă de pământ pur şi simplu cu bărbatul cu care este căsătorită de aproximativ 15 ani. „De tine a rămas doar numele. Trăim din amintiri. Reghecampf, dacă nu îl chema Reghecampf, îl dădea afară de mult. Dai salarii de 3 milioane pe lună şi vezi că te duci în cap şi nu mai prinzi nici play-off-ul, te duci învârtindu-te. A mai învăţat de la mine în timp. Are cel mai mic contract din Liga 1. Nu îl lăsam să vină pe 15.000 în România. El a realizat că nu poate şi se simte bine în lumea asta. Nu mai ai ce să mănânci. Dacă mă înfoi, când facem partajul, e groasă”, a spus Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și