Închide meniul

Anamaria Prodan a vorbit despre partajul cu Laurenţiu Reghecampf: „Nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere!”

Reclamă

Publicat: 18 iunie 2021, 0:02 / Actualizat: 18 iunie 2021, 7:36

Anamaria Prodan a vorbit despre partajul cu Laurenţiu Reghecampf: „Nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere!

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a confirmat divorţul de Anamaria Prodan

„Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. O să-i las lui toată averea. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Laurenţiu Reghecampf a confirmat că va divorţa de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța după 13 ani. Ştirea a apărut în exclusivitate, ieri, la Antena Stars. Cei doi au luat această decizie la doar două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele.

Conform Antena Stars, impresara este cea care ar fi luat această decizie. Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Vedeta a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

În acest context, Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală. Acesta s-a mutat din vila de lux de la Snagov şi locuieşte într-un apartament din Bucureşti, scrie Fanatik. ro.

Reclamă

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce s-a scris despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Aseară, Anamaria Prodan a revenit cu o altă variantă şi a susţinut că Reghecampf a glumit.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și