Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, acuzată că l-a înșelat pe Laurențiu Reghecampf! ”Băi, îl iubesc cum te iubesc și pe tine!”. Detalii despre relația dintre presupusul amant și Reghe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 11:24

Anamaria Prodan, acuzată că l-a înșelat pe Laurențiu Reghecampf! ”Băi, îl iubesc cum te iubesc și pe tine!”. Detalii despre relația dintre presupusul amant și Reghe

Anamaria Prodan a fost implicată într.un accident rutier

Instagram Anamaria Prodan

”Dacă îmi zici de Dan Alexa, mă dau cu capul de masă. Băi, îl iubesc pe Dan Alexa, cum te iubesc și pe tine. Știi cum a apărut nebunia asta? Hai că vă spun eu. Anamaria Prodan lucreză de când se știe numai cu bărbați. Acești hateri nu pot spune decât că sunt o curvă. O zic din neputință, din frustrări. Așa sunt oamenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt o fire vulcanică, prietenii mei mă cunosc. Dacă ceva nu îmi convine, îmi vine să sar la bătaie. Nu e un lucru bun și nu mă mândresc cu asta. Așa am fost întotdeauna. Dacă îți explic și știu că nu bat câmpii și nu reușesc să te fac să înțelegi, îți dau un pumn sau o palmă, depinde cum te prind. Și azi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze. Mai am contract cu Alexa, cum să nu”, a spus Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”. ”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și