Închide meniul

Anamaria Prodan, apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a putut cere Corinei Caciuc

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2022, 10:24

Anamaria Prodan, apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a putut cere Corinei Caciuc

Anamaria Prodan, apel vehement după derapajul înfiorător al fiului lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, mesaj pentru Corina Caciuc
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Anamaria Prodan, apel disperat către amanta lui Laurențiu Reghecampf. Agentul speră că aceasta va lua atitudine și că îl va împinge pe Reghe să termine cât mai repede cu divorțul început. ”Sper ca amanta să îl convingă”, a spus Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Ce mesaj i-a putut trimite Anamaria Prodan Corinei Caciuc, amanta soțului Laurențiu Reghecampf

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună

Reclamă

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul.

Reclamă

Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot”, a spus Prodan, citată de click.ro.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a dat marea lovitura în instanță soției antrenorului, Anamaria Prodan. Un scandal monstru a fost soluționat în favoarea celei care l-a furat pe Reghe de lângă celebra impresară.

Anul trecut, în spațiul public au apărut fotografii cu Anamaria Prodan în care vedeta apare complet goală, în fața unei oglinzi. Fosta soție a acuzat-o pe Corina Caciuc că ar fi de vină pentru publicarea fotografiilor intime și a dat-o pe aceasta în judecată.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan i-a trimis lui Laurențiu Reghecampf fotografii cu ea dezbrăcată pe vremea când forma un cuplu cu celebrul antrenor. Era sigură că fostul soț a contribuit la defăimarea ei și că va avea câștig de cauză în instanță. S-a înșelat.

Conform playsport.ro, instanța a hotărât că Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf nu au avut nicio implicare în apariția acelor fotografii pe internet. Anamaria Prodan a visat la despăgubiri din partea amantei fostului soț, însă nu s-a mai ales cu nimic.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca