Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, apel disperat pentru aflarea adevărului despre scandalurile în care a fost implicat Laurenţiu Reghecampf. „Vă rog public să spuneţi totul!”

Reclamă

Publicat: 26 august 2021, 18:47

Anamaria Prodan, apel disperat pentru aflarea adevărului despre scandalurile în care a fost implicat Laurenţiu Reghecampf. „Vă rog public să spuneţi totul!”

Anamaria Prodan, apel disperat pentru aflarea adevărului

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Au apărut multe zvonuri despre o escapadă pe care a avut-o Rehgecampf în Delta Dunării, dar şi despre presupusele lui amante. Soţia lui a răbufnit la adresa lui Florentina Raiciu şi Corina Bilcon şi a cerut să afle adevărul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, apel disperat pentru aflarea adevărului

Laurenţiu Reghecampf a şi anunţat că va divorţa, dar a refuzat apoi să mai discute despre ceea ce se întâmplă în căsnicia lui. Este căsătorit cu Anamaria Prodan încă din 2008.

Nu înţeleg ura asta! „Dacă aveaţi o singură dovadă că acest om, Reghecampf, îşi bate joc de noi, de familia lui, şi că noi, cei care îl divinizăm şi îl respectăm trăim într-o minciună (…) vă rugăm în numele şi pentru familia mea şi copiii mei să prezentaţi totul de la A la Z, făr menajamente. Da!

Eu sunt Prodan, pe care o cunoaşteţi de când s-a născut. Îmi cunoaşteţi copiii care trăiesc un coşmar de când au apărut aceste subiecte cu prostituţie, alcool, afaceri pe banii familiei pentru gunoaiele oraşului. Ştiţi deviza mea… în faţa familiei nu are voie să stea nimeni, în veci.

Şi pentru că am luptat ca o nebună toată viaţa, pentru ca noţiunea de familie să fie înţeleasă perfect, am să vă rog public să aduceţi probe pentru fiecare acuzaţie pe care i-o aduceţi soţului meu, care este tatăl perfect în faţa copiilor!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Strigăt de disperare şi al fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu nu mai suportă întrebările pe care le primeşte din partea profesorilor şi prietenilor, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că vrea să divorţeze de Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurentiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații.

Mama îmi spune la fel. Şi eu pe ei îi cred. Pe părinții mei. Dacă ceva era adevărat, veneam acasă, le luam de mână, le puneam în faţa ţării să dea explicaţii. În această familie a mea, Prodan – Reghecampf, se discută orice non-stop. Suntem super puternici toţi şi ne completăm şi ajutăm mereu”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și