Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, arătată cu degetul de cea mai cunoscută amantă din România: „Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?”

Publicat: 30 octombrie 2023, 17:41

Reclamă
Anamaria Prodan, arătată cu degetul de cea mai cunoscută amantă din România: „Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?”

Anamaria Prodan, arătată cu degetul de cea mai cunoscută amantă din România

Anamaria Prodan şi Vica Blochina / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a fost arătată cu degetul de cea mai cunoscută amantă din România. Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a fost luată la întrebări de Vica Blochina. Totul din cauza postărilor pe care le are pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, în timp ce fostul selecţioner era căsătorit, a răbufnit. Nu înţelege de ce multe dintre vedetele din România ascund realitatea în fotografiile de pe Instagram.

Anamaria Prodan, arătată cu degetul de cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a precizat că ea îşi doreşte să fie asumată, spre deosebire de Anamaria Prodan. A dezvăluit că a purtat chiar şi o discuţie pe acest subiect cu agentul de jucători.

Avem așa o chestie, vedem oamenii la televizor, care râd tot timpul, se îmbracă frumos, zâmbesc. Când vin acasă, 80% din vedetele pe care le vedem la televizor și pe care eu le cunosc, sunt cu gluga în cap și cu depresie. Dar la televizor zâmbim și ne prefacem și pe Instagram. Acolo e o vrăjeală.

Pe Instagram la fel. Ai să vezi că 99% din cazuri, ce vedem pe Instagram, viață frumoasă, soț, copii, aia îl înșală pe ăla, 100%. Aia îl înșală pe ăla, copilul nu știu al cui este de fapt. Deci nu e nimic real. Uite, exemplu, Anamaria Prodan. Mi se pare cel mai bun exemplu care există pe planeta asta. Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, „soarele meu”. Pentru ce să faci lucrul ăsta, că nu înțeleg.

Reclamă

Am întrebat-o și pe ea: „Pentru ce să faci lucrul ăsta, ca să oftici?”. Uite, ai ofticat, uite ce ai pățit! Atragi multe și pățești așa„, a declarat Vica Blochina, potrivit kfetele.ro.

Vica Blochina nu s-a ferit să vorbească despre modul în care îşi alegea iubiţii. A precizat că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar fi putut sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, atacuri brutale asupra lui Laurențiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Impresara a declarat că cei doi vor să o „stoarcă” de bani în procesul său de divorț cu „Reghe”, care încă se desfășoară.

Anamaria Prodan o numește pe Corina Caciuc „amanta” lui Laurențiu Reghecampf, deoarece antrenorul nu este divorțat. Impresara a declarat că „Reghe” e încă însurat cu ea, deoarece procesul de divorț nu s-a pronunțat. A mai mărturisit că se roagă de Laurențiu Reghecampf să încheie toate procesele, însă acesta refuză.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și