Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf: „Suntem departe de mizeria asta!”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2022, 16:50

Anamaria Prodan, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf: „Suntem departe de mizeria asta!”

Anamaria Prodan, atac

Colaj Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf / Instagram, Antena Sport

Anamaria Prodan a avut o reacţie virulentă după ce Laurenţiu Reghecampf a obţinut instanţă să plătească o pensie alimentară mai mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

Anamaria Prodan, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta.

Să facă ce îl povățuiește amanta sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf, lovitură teribilă pentru Anamaria Prodan

Vineri, conform deciziei pronunțate, Tribunalul Ilfov a înlocuit acea cotă de o treime din venituri cu o sumă fixă, 2.000 de euro, susține click.ro. Diferența fiind una uriașă, dacă ținem cont că Reghe are salariu 40.000 de euro pe lună la Neftchi Baku.

Astfel, dacă ar fi pierdut apelul, Reghecampf ar fi fost obligat să plătească lunar o sumă de cel puțin 13.000 de euro. Mai mult, Prodan va fi nevoită să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 9.000 de lei.

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan

Ce a putut face Laurențiu Reghecampf când a fost acasă la Anamaria Prodan e un aspect povestit chiar de agent. Antrenorul ar fi stat cu capul în jos și cu privirea în pământ.

Reclamă 4 / 0/3

Reghe a stat 15 minute în casa Anamariei, iar cei doi nu s-ar fi privit în ochi, după ce fostul internațional a părăsit-o pe Prodan, pentru Corina Caciuc, cea care, între timp, i-a dăruit un copil.

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, reacţie dură la adresa lui Reghecampf
  • Reghecampf, victorie uriaşă în instanţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și